Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι γονείς των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα μίλησαν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα για τα αγγελούδια τους που χάθηκαν ξαφνικά. Η υπόθεση με τους θανάτους της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, ώστε να δοθούν απαντήσεις για τα ερωτήματα που έχουν προκύψει γύρω από το αιφνίδιο τέλος των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. 

Οι γονείς των τριών νεκρών παιδιών, ντυμένοι στα μαύρα, «έσπασαν» τη σιωπή τους και μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όλα όσα ακούγονται και γράφονται γύρω από τους θανάτους των παιδιών τους.  Η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, ερωτήθηκε ευθέως εάν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών της. «Θα απαντήσω μόνο και μόνο γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Κανένας όμως δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει, σε ένα σπίτι όπου υπήρχαν τα παιδιά και υπήρχε όλη αυτή η ευτυχία, πώς ζω εγώ τώρα. Μέχρι τώρα ζούσα με την Τζωρτζίνα. Πώς ζω εγώ από τις 21 του μήνα… Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα. Ήμουν δίπλα τους. Με τι λογική; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό», ανέφερε η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Γονείς: Εγινε σήριαλ η ζωή μας - Δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας

Από την πλευρά του ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών εξέφρασε την οργή του για όσα ακούγονται, τονίζοντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να κινούνται νομικά και κάνοντας λόγο για «ανακρίβειες». Οι γονείς της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας μίλησαν και για τον απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην 9χρονη. «Έχουν βγει αξιότιμοι καρδιολόγοι τόσες ημέρες… Ο απινιδωτής για να πειραχτεί πρέπει να έρθει ο τεχνικός της εταιρείας ή ο θεράπων ιατρός, με συγκεκριμένη συσκευή… να ρυθμίσει από laptop την απενεργοποίησή του ή να αλλάξει τους παλμούς. Να ξεκαθαριστεί αυτό, γιατί έχει καταντήσει γελοίο», συμπλήρωσε ο πατέρας των κοριτσιών.

Η μητέρα θέλησε να ξεκαθαρίσει από την πλευρά της: «Γιατί ειπώθηκε ότι ο απινιδωτής έγραψε την τελευταία βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας. Η Τζωρτζίνα είχε κάνει άλλες 50-100 βραδυκαρδίες σε όλα αυτά τα επεισόδια. Ο απινιδωτής έπιασε την τελευταία βραδυκαρδία. Η βραδυκαρδία ήταν αποτέλεσμα της πτώσης του οξυγόνου. Την οποία αιτία ευελπιστούμε να την μάθουμε τώρα. Εξωγενής παράγοντας να κάνει βραδυκαρδία, απ’ ότι ειπώθηκε μπορεί να υπάρξει. Πώς, γιατί κλπ. πιστεύω θα μας το λύσουν και αυτό το κομμάτι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που έδωσαν οι γονείς των νεκρών παιδιών, υπογράμμισαν πως περιμένουν μια απάντηση για όλα όσα έχουν συμβεί. «Δεν σημαίνει ότι την υπόθεση την έχει πάρει το Ανθρωποκτονιών, απ’ ότι με έχουν πληροφορήσει κι εμένα, ότι είναι ανθρωποκτονία είτε από αμέλεια είτε από δόλο, όπως λέγεται… Ούτε κανένας μας είναι ύποπτος, ούτε κανένας μας έχει κληθεί. Είναι μια διαδικασία θεωρώ πολύ σωστή, να πάρουμε κι εμείς τις απαντήσεις, που τις θέλουμε. Θεωρώ ότι και επιστημονικά οι γιατροί θέλουν τις απαντήσεις τους, για το επιστημονικό κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα των τριών κοριτσιών.

Μίλησε, επίσης, για τα «σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού και τα όσα ακούει η ίδια προσωπικά, από την ημέρα που χάθηκε η 9χρονη κόρη της. «Η Τζωρτζίνα ήταν πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Βέβαια, με τόσα που έχουμε περάσει σαν οικογένεια μπορεί και κάποια στιγμή να είχαμε κι εμείς τα προβλήματά μας. Και τονίζω πάλι: Δεν σημαίνει ότι μια οικογένεια όταν έχει τα προβλήματά της… Δεν σκοτώνει τα παιδιά της… για κανέναν λόγο. Ούτε για να φέρει τον άντρα πίσω, ούτε για να φέρει την γυναίκα πίσω, ούτε τίποτα από όλα αυτά που έχω ακούσει», είπε η μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι δύσκολο και για τους δυο μας αυτό το πράγμα. Είναι μη διαχειρίσιμο, όμως υπήρχε η Τζωρτζίνα. Αν χανόμασταν εμείς το παιδί μας τι θα γινόταν; Οπότε υπήρχε η Τζωρτζίνα. Τώρα που έφυγε η Τζωρτζίνα, αν με ρωτάς, δεν με έχουν αφήσει να σκεφτώ. Από τις 29 του μήνα μέχρι και σήμερα το μόνο που ακούω είναι: "είσαι φόνισσα, είσαι δολοφόνος, τα σκότωσες, έχεις το τέλειο έγκλημα". Εντάξει… Πόσο;», συνέχισε η μητέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA