Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η τοποθέτηση του Αρη Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι βενζίνη δεν βάζουν στα αυτοκίνητά τους άνθρωποι με εισοδήματα της τάξεως των 500 ευρώ. «Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά. 

«Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη, ο κ. Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις» του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. «Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες» πρόσθεσε ο Αρης Πορτοσάλτε και συνέχισε: «καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA