Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση δημιουργήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου διεξάγεται η δίκη του ηθοποιού - σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη για τέσσερις βιασμούς, τριών ανηλίκων κι ενός νεαρού άνδρα. Η αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του ΜΟΔ άρχισε χθες (3/3) με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, φερόμενου ως θύματος του Λιγνάδη, ο οποίος κατήγγειλε πως βιάστηκε σε ηλικία σχεδόν 16 ετών. Ο μάρτυρας δεν έχει ολοκληρώσει την κατάθεση του, η οποία συνεχίζεται αυτή τη στιγμή με τις ερωτήσεις συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης.

Οπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Αλέξης Κούγιας έδειξε φωτογραφίες του φερόμενου θύματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς φαίνεται ότι ξεψάχνισε τους λογαριασμούς του στα social media.

«Σε ποιον απευθύνεστε; Γιατί βλέπουμε ότι ανεβάζετε στο account σας φωτογραφίες από ακριβά μέρη, με τους κοιλιακούς σας, τις φωτογραφίες που έχετε ανταλλάξει στα social media» ρώτησε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη τον Αλί και στη συνέχεια έκανε ακόμη περισσότερο συγκεκριμένες ερωτήσεις για το πού μένει κλπ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής οι φωτογραφίες ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη σημερινή δίκη.

Κούγιας: Χοντροκομμένη κατασκευή - Ποια είναι η Συνατσάκη;

Με αφορμή τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την την υπόθεση και τη δίκη, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και στο σχόλιο που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη εναντίον του, με την απάντησή του να είναι δηκτική.

Αρχικά ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας: «Ήδη από εχθές έγινε αντιληπτό ποιος οργάνωσε όλη αυτή την ιστορία που εμφανίστηκε ψεύτικα ως δικηγόρος στην υπόθεση ο Κυπαρισσόπουλος αυτός και καθόταν στη θέση των δικηγόρων και μάλιστα η κυρία Κουρτέση είπε ότι είναι συνεργάτης της. Και όταν εμείς αναδείξαμε πως δεν είναι δικηγόρος, αλλά είναι ιδιωτικός υπάλληλος, τότε, είπε πως είναι ο μηνυτής, μιας μηνύσεως που αφορά πριν 25 χρόνια που δεν έχει κανένα ποινικό ενδιαφέρον... Εκείνο λοιπόν το οποίο αρχίζει να φαίνεται είναι ότι αυτή η χοντροκομμένη κατασκευή, θα καταρρεύσει και ήδη απο τη διαδικασία εχθές και τις ερωτήσεις μόνο του δικαστηρίου, καταλαβαίνει όποιος είναι αντικειμενικός ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για όσους έφτιαξαν αυτή τη σκευωρία.»

Όσον αφορά τα όσα είπε η Τζεφ Μοντάνα ο κ Κούγιας ανέφερε: «Κι εγώ δεν γνώριζα ποιος είναι ούτε γνώριζα το πραγματικό του όνομα, βλέπω έναν δίμετρο εδώ πέρα και δεν ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης τον βίασε πριν από χρόνια. Να λέει ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση, καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση. Έμαθα ότι το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος, δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχει εξεταστεί και ποτέ.»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις έντονες απαντήσεις στα όσα δήλωσε για τους διεμφυλικούς από διάφορα πρόσωπα όπως η Μαίρη Συνατσάκη και είπε χαρακτηριστικά: "Ποια είναι η κυρία, δεν την γνωρίζω...  Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Όπως και τη λέξη διεμφυλικός, δεν τη γνώριζα. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της.»

Σύμφωνα επιπλέον, με τις πληροφορίες της Κέλλης Χεινοπώρου, φαίνεται πως υπάρχουν συνομιλίες, με τον καταγγέλλοντα από την Αίγυπτο, Αλί, που επιβεβαιώνουν τη γνωριμία τους, κάτι που αρνείται ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Απάντηση στις δηλώσεις του κ Κούγια που τον ανέφεραν έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μετά τις δηλώσεις σχετικά με το ότι έκανε «καριέρα» ξανά με διαφημίσεις μετά την υπόθεση Λιγνάδη, είπε πως θα επικοινωνήσει με τους νομικούς συμβούλους του σωματείου και θα σκεφτεί αν θα κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA