Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγούνται οι 3 από τους 4 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της οποίας τελούνταν αδικήματα που σχετίζονται με την οπαδική βία. Μεταξύ αυτών που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά την πολύωρη απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είναι και η 27χρονη γυναίκα που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της εμφάνισης 3 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 4 ενώπιον του ανακριτή παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντιπάλων ομάδων, αρνήθηκαν ωστόσο τις κατηγορίες για ληστείες, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εμπρησμούς και κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδονται.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι για την συγκεκριμένη υπόθεση φτάνουν τους 24 ενώ από τους δύο που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης σήμερα ο ένας ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA