Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο μετά τις 19:30 αποχώρησαν από τη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με το νέο δικηγόρο της κατηγορούμενης, Νίκο Ιωάννου. Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποχώρησαν σχεδόν τρέχοντας, για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, κατά την άφιξή τους, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κουβάλησαν σακ βουαγιάζ με ρούχα καθώς και εμφιαλωμένα νερά, ώστε να της τα δώσουν. Στις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, απάντησαν ενοχλημένες «αφήστε μας ήσυχες» και «κάντε μας τη χάρη».

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου επισκέφτηκαν την 33χρονη για να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν κάποια ρούχα για όσο παραμείνει στη ΓΑΔΑ, μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα, 4 Απριλίου. Μάλιστα, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν ξεκάθαρες ότι στηρίζουν απόλυτα την Ρούλα Πισπιρίγκου και αρνούνται να πιστέψουν ότι ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, παρά το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει τις 9 απόπειρες και τον θάνατο από μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του MEGA, μόλις πλησίασαν την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου οι δημοσιογράφοι, εκείνες απάντησαν: «Σας παρακαλούμε, κάντε μας τη χάρη». Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Νίκος Ιωάννου, προκειμένου να συνομιλήσει με την 33χρονη, η οποία από το απόγευμα της Τετάρτης δηλώνει «αθώα» και δεν ομολογεί τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, είπε σε αστυνομικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη και ζήτησε επανεξέταση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA