Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική της συνεισφορά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει καταγράψει η Αγγελική Νικολούλη που μέσα από τις εκπομπές της στο «Φως στο Τούνελ», λειτούργησε σαν συνοδοιπόρος των αστυνομικών ερευνών. Η ίδια, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αποκάλυψε πως «...νιώθω και εγώ παγωμένη, όπως όλος ο κόσμος, με αυτή τη μάνα που τη λένε σύγχρονη ''Μήδεια''... Να παίζει στα δάχτυλα επιστήμονες και Αρχές;», ανέφερε αρχικά η έμπειρη δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε η ίδια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου όλο αυτό το διάστημα από την Πάτρα: «Προσπαθούσα να αντιληφθώ τι κρύβει, αν και δεν την έβλεπα από κοντά. Προσπαθούσε να με ελέγξει και να μάθει τι πληροφορίες θα φέρω στο φως. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε, με εμμονή. Αυτό για εμένα ήταν ένα σοκ, ήταν κάτι σοβαρό, επέμενε να της το βρω», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη: 

Και συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε για τα παιδάκια και μπέρδευε τα ονόματά τους», σημειώνοντας πως «...δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» και προσθέτοντας ότι υπήρχε απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα τη ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως «...η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει». Και όπως σημείωσε, θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής (1/4).

Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ: «Έφτασε η ώρα της αλήθειας»

Το νέο trailer για το Φως στο Τούνελ είναι συγκλονιστικό! Ήδη όλες τις προηγούμενες εβδομάδες η Αγγελική Νικολούλη είχε αφιερώσει αρκετές εκπομπές στη συγκεκριμένη υπόθεση φέρνοντας στο φως πολύτιμα στοιχεία. Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη εκπομπή μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ήδη από το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα ακόμα τρέιλερ όπου ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να λέει πως «τίποτα δεν γίνεται ξαφνικά», μία φράση που είχαμε δει και σε τρέιλερ για προηγούμενη εκπομπή. 

https://www.instagram.com/p/CbvYc-SDfT-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο δε τρέιλερ που ανέβηκε στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube - μεταξύ άλλων - αναφέρει πως η «ώρα της αλήθειας έφτασε. Μη χάσετε το σοκαριστικό Φως στο Τούνελ» προμηνύοντας για μεγάλες αποκαλύψεις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA