Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει εμπλοκή και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της. Μάλιστα, οι αστυνομικοί είναι αμείλικτοι και το διαβιβαστικό Ασφάλειας ήταν καταπέλτης. Από αυτό προκύπτει ότι η μητέρα κατηγορείται ότι έκανε 9 απόπειρες στη Τζωρτζίνα ενώ σε μία από αυτές τις απόπειρες εξετάζεται ότι έδωσε ξανά κεταμίνη στην 9χρονη. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: «Για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο» είπε ο Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, βέβαια, επιμένει να δηλώνει αθώα για τους θανάτους των παιδιών της και ειδικά για αυτόν της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται. Ωστόσο, έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., ε.α., υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται και για τους θανάτους Ιριδας και Μαλένας και θα ομολογήσει. 

Την ίδια ώρα στην Πάτρα το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αφήσουν πάνω από τον τάφο των τριών παιδιών ένα χειρόγραφο σημείωμα, με το μήνυμα: «Δικαίωση», με κεφαλαία γράμματα. Μαζί με αυτό άφησαν και λουλούδια για τη Μαλένα, την Ιριδα και την Τζωρτζίνα. Ο Μάνος Δασκαλάκης, πάντως, ακόμη δεν έχει κάνει δηλώσεις. Μόνο ο δικηγόρος του και το οικογενειακό του περιβάλλον γνωρίζουν πού είναι και θα εμφανιστεί μόνο όταν λάβει τη δικογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA