Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη ΓΑΔΑ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κι έριξε «βόμβα» που αφορά στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας ότι «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι έξω (σ.σ.: εκτός φυλακής) και να έχει δουλειά. Μου είπε "τι θες, να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;"» τόνισε η φερόμενη η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Ακολούθως πρόσθεσε πως: «Μίλησα σήμερα το πρωί (σ.σ.: με τον Μάνο) και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να μπορεί να δουλεύει και να έχει χρήματα να μου δίνει. Μου είπε ότι θα στηρίξει την κατηγορία για να έχει δουλειά. "Θα πω ό,τι είδα με τα μάτια μου και μετά ότι δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο", μου είπε. Εγώ του είπα, είσαι καλά, έχεις καταλάβει πού είμαι; Μου απάντησε "τι θες να κάνω, με έδιωξαν από τη δουλειά. Τι θες δηλαδή να βάλουν μέσα κι εμένα και τον πατέρα μου;"» τόνισε χαρακτηριστικά η φερόμενη ως δολοφόνος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με τη χορήγηση της ουσίας κεταμίνη και δήλωσε απογοητευμένη από τη στάση που τηρεί ο Μάνος Δασκαλάκης.

Κληθείσα να σχολιάσει τη σύλληψή της και τις κατηγορίες που της προσάπτουν για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου επεσήμανε: «Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Εγινε για να γίνει. Είναι άδικο». Σε ό,τι αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη, κλήθηκε από τις Αρχές και μεταβαίνει στην Αθήνα συνοδεία του δικηγόρου του.

Ο Δασκαλάκης έχει μπει στο κάδρο των ερευνών ύστερα από το κατηγορητήριο για ανθρωποκτονία κατά της συζύγου του. Σύμφωνα με τον πρώην διοικητή Ασφάλειας της ΠάτραςΧρήστο Ρουγκάλα, μάλιστα, ο Δασκαλάκης «σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη», τόνισε μιλώντας στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA