Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την με καταγγελία, που αναπαράχθηκε και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος της κρατούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώθηκε ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της. Πρόκειται για την καταγγελία που έκανε νωρίτερα την Παρασκευή η μητέρα, αλλά και η αδελφή της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Αναφορικά με καταγγελία, σε τηλεοπτική εκπομπή που αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην ΓΑΔΑ, ανακοινώνεται ότι σε κατάθεση η κρατούμενη διέψευσε τα καταγγελλόμενά της, επιπλέον σε εξέταση από ιατροδικαστή δεν προέκυψε τραυματισμός της». 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βίντεο έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο γιατρός της Τζωρτζίνας - Τι είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα καταγγελλόμενα από την μάνα και την αδελφή Πισπιρίγκου και για τον ίδιον λόγο προχώρησαν και στην εξέταση από ιατροδικαστή. Μάλιστα, το ερώτημα που απασχολούσε την ΕΛ.ΑΣ. είναι το πώς προκύπτει η μητέρα και η αδερφή της να μην έκαναν τις καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν την επισκέφθηκαν χθες, καθώς οι δημοσιογράφοι τις περίμεναν, τις πλησίασαν αλλά απάντησαν: «Κάντε μας τη χάρη» και αποχώρησαν!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Που@@@α ομολόγησε» της φώναζαν οι αστυνομικοί»

Το όλο θέμα ξεκίνησε, όταν μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδελφή και η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγλου κατήγγειλαν ότι η κατηγορούμενη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς. Αφού μεταδόθηκαν οι καταγγελίες, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και η ίδια, φέρεται να τους απάντησε ότι «αυτά που λένε η μητέρα και η αδερφή μου, δεν ισχύουν».

Στη συνέχεια, τόσο η μητέρα της όσο και η αδερφή της ισχυρίστηκαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπήθηκε άγρια από αστυνομικούς, σε σημείο να μην μπορεί να κινηθεί από τους πόνους στα πλευρά. «Που@@@α ομολόγησε» της φώναζαν οι αστυνομικοί, «δεν το έκανα» έλεγε εκείνη, κατήγγειλε η μητέρα της. «Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά», κατήγγειλε επίσης η μητέρα της. 

Η αδερφή της, Δήμητρα, είπε από την πλευρά της ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένας άνθρωπος που έχει «σακατευτεί». «Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA