Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποίο έχει συλληφθεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης. Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει «αθώα» και με νέα συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ρίχνει «βόμβα» για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας: «Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή αυτός και ο πατέρας του», ο Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στο flamis.gr, ξεκαθαρίζει ότι έχει αναφέρει όλα τα στοιχεία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ερευνά την υπόθεση των θανάτων των παιδιών. Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο κλήθηκε να καταθέσει - όπως όλοι οι θεράποντες γιατροί - για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Διαβάστε ακόμηΠάτρα: «Ανοίγουν» τηλέφωνα και υπολογιστές της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι λένε στην ΕΛ.ΑΣ για Μαλένα και Ιριδα

Σε ερώτηση για τα βίντεο που είχε ζητήσει από την μητέρα να τραβήξει τη μικρή Τζωρτζίνα κάθε φορά που είχε σπασμούς απάντησε, σύμφωνα με το flamis.gr: «Τα βίντεο είναι στα χέρια των Αρχών. Είχαμε ζητήσει από την μητέρα να καταγράφει την κλινική εικόνα της μικρής σε βίντεο. Δηλαδή τους σπασμούς της μικρής. Αυτή όμως επέλεξε να δείχνει το μόνιτορ. Εμείς μέσα από τα βίντεο πήραμε αυτό που θέλαμε για να καταλάβουμε τι συμβαίνει».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο κ. Ηλιάδης παρέδωσε στις Αρχές βίντεο διαφορετικό από εκείνο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δείχνει τη συμπεριφορά του κοριτσιού όταν ήταν καλά, ήρεμο μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου. Σημειώνεται ότι όταν άρχισαν να «τρέχουν» οι εξελίξεις, ο κ. Ηλιάδης είχε δηλώσει ότι «εμείς στο Ρίο είχαμε θωρακίσει τη μικρή».

Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί ότι το διαβιβαστικό της Ασφάλειας ήταν καταπέλτης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά από μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. Μάλιστα, αναφέρεται στο διαβιβαστικό και η κατάθεση μίας νοσηλεύτριας, η οποία είδε τη Ρούλα Πισπιρίγκου - και ενώ το παιδί της πέθαινε - να προχωρά ήρεμη και ατάραχη, σαν να ήθελε να ζητήσει ένα σεντόνι για το κρεβάτι της Τζωρτζίνας. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA