Μενού
  • Α-
  • Α+

Πληροφορία «βόμβα» που αλλάζει τα δεδομένα έδωσε στον αέρα του MEGA ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Αστυνομία έχει στα χέρια της την πληροφορία πως όταν η Τζωρτζίνα όταν ήταν λίγων μηνών, το 2014, υπήρξε καταγγελία σε αρμόδιο Τμήμα της Πάτρας για κακοποίηση του παιδιού. Ωστόσο, οι κοινωνικοί λειτουργοί, αν και επισκέφτηκαν το σπίτι, δεν συνέχισαν την παρακολούθηση της υπόθεσης και προφανώς πείστηκαν από την Ρούλας Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, πως όλα ήταν καλά! Τι σημαίνει αυτό; Πως αν τα αρμόδια όργανα, είχαν φροντίσει να παρακολουθήσουν στενά την υπόθεση, τώρα πιθανώς να μην υπήρχε αυτή η εξέλιξη στην υπόθεση και τα παιδιά να είχαν σωθεί.

Σύγκεκριμενα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το άτομο που κατήγγειλε την κακοποίησε απευθύνθηκε στο αρμόδιο Τμήμα της Πάτρας. και έγιναν έρευνες με κοινωνικούς λειτουργούς στο ζευγάρι, που εκείνη την περίοδο δεν είχε παντρευτεί ακόμη. Ανθρωποι επισκέφτηκαν το σπίτι μία φορά, άκουσαν την Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά για «κακοήθειες» και αποχώρησαν, θεωρώντας προφανώς πως η υπόθεση έκλεισε, ωστόσο η Τζωρτζίνα πέθανε με τη μητέρα της να έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της και να ερευνώνται και οι δύο άλλοι θάνατοι των παιδιών. 

Από κεταμίνη πέθανε η Τζωρτζίνα 

Η Τζωρτζίνα πέθανε από μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, όπως αποδείχθηκε τελικά από τις εξετάσεις. Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης, κλήθηκε να καταθέσει - όπως όλοι οι θεράποντες γιατροί - για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σε ερώτηση για τα βίντεο που είχε ζητήσει από την μητέρα να τραβήξει τη μικρή Τζωρτζίνα κάθε φορά που είχε σπασμούς απάντησε, σύμφωνα με το flamis.gr: «Τα βίντεο είναι στα χέρια των Αρχών. Είχαμε ζητήσει από την μητέρα να καταγράφει την κλινική εικόνα της μικρής σε βίντεο. Δηλαδή τους σπασμούς της μικρής. Αυτή όμως επέλεξε να δείχνει το μόνιτορ. Εμείς μέσα από τα βίντεο πήραμε αυτό που θέλαμε για να καταλάβουμε τι συμβαίνει».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο κ. Ηλιάδης παρέδωσε στις Αρχές βίντεο διαφορετικό από εκείνο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δείχνει τη συμπεριφορά του κοριτσιού όταν ήταν καλά, ήρεμο μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου. Σημειώνεται ότι όταν άρχισαν να «τρέχουν» οι εξελίξεις, ο κ. Ηλιάδης είχε δηλώσει ότι «εμείς στο Ρίο είχαμε θωρακίσει τη μικρή».

Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί ότι το διαβιβαστικό της Ασφάλειας ήταν καταπέλτης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά από μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. Μάλιστα, αναφέρεται στο διαβιβαστικό και η κατάθεση μίας νοσηλεύτριας, η οποία είδε τη Ρούλα Πισπιρίγκου - και ενώ το παιδί της πέθαινε - να προχωρά ήρεμη και ατάραχη, σαν να ήθελε να ζητήσει ένα σεντόνι για το κρεβάτι της Τζωρτζίνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA