Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα καθώς οι αποκαλύψεις δεν σταματούν ούτε μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία, πλέον, κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τη νύχτα της Παρασκευής στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη είδαν το φως της δημοσιότητας νέες συγκλονιστικές πληροφορίες.

Η πρώτη αποκάλυψη βόμβα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν αυτή που έκανε η καθηγήτρια Φαρμακολογίας Χρυσάνθη Σαρδέλη η οποία μετά από ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη αποκάλυψε πως οι έρευνες στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας συνεχίζονται για την ύπαρξη κι άλλης ουσίας ενώ η δεύτερη ήρθε από άνθρωπο του γραφείου τελετών που είχε αναλάβει την τελετή ταφής της 9χρονης ο οποίος ενημέρωσε την Αγγελική Νικολούλη πως την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η τελετή, η Ρούλα Πισπιρίγκου τον πλησίασε και του ζήτησε μαζί με την Τζωρτζίνα να θαφτεί το τάμπλετ της μικρούλας!

Διαβάστε ακόμη: «Νικολούλη ψόφα»! - Το μήνυμα που εξόργισε την παρουσιάστρια

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως όπως προέκυψε από δυο συνεντεύξεις που έδωσαν στην εκπομπή η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης προκύπτει πως η απόσταση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει αρχίσει να μεγαλώνει τόσο πολύ που πλέον δεν λείπουν (και από τις δυο πλευρές) οι σοβαρότατες αιχμές!   

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε μαζί με την Τζωρτζίνα να θάψουν και το τάμπλετ της

Μια εξαιρετικά σημαντική πληροφορία έδωσε τον «αέρα» της εκπομπής Φως στο Τούνελ η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη μετά από συνομιλία που είχε με το γραφείο Τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της Τζωρτζίνας

Όπως είπε η δημοσιογράφος, κάποιος άνθρωπος από το γραφείο τελετών, την ενημέρωσε πως την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η τελετή της 9χρονης η Ρούλα Πισπιρίγκου τον πλησίασε και του ζήτησε μαζί με την Τζωρτζίνα να θαφτεί το τάμπλετ της μικρούλας. Όπως είπε, μάλιστα, ζήτησε να το ακουμπήσουν στα χεράκια της μικρής...

Όπως τόνισε η Αγγελική Νικολούλη αυτό είναι μια πληροφορία που μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά δεδομένου ότι εδώ οι Αρχές πλέον ερευνούν μια υπόθεση ανθρωποκτονίας και άρα αυτό το τάμπλετ μπορεί να είχε να «δώσει» στην αστυνομία πολύτιμες πληροφορίες για πιθανές αναζητήσεις ή επαφές που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Λίγο αργότερα, η Αγγελική Νικολούλη, είπε πως η είδηση για το τάμπλετ επιβεβαιώνεται και από συγγενείς που ήταν παρόντες στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας καθώς το είδαν και οι ίδιοι.

Ψάχνουν τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας και για δεύτερη φονική ουσία

Παράλληλα, σοκ προκάλεσε η είδηση που «βγήκε» κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φως στο Τούνελ. Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη ρώτησε την καθηγήτρια φαρμακολογίας στη Θεσσαλονίκη, Χρυσάνθη Σαρδέλη, αν συνεχίζονται οι έρευνες στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας. Η επιστήμονας απάντησε πως «τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα για περισσότερες αναλύσεις»!  Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αυτή την ώρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι μόνο η κεταμίνη που σκότωσε την 9χρονη αλλά να υπάρχει και άλλη φονική ουσία!

Επιπλέον, η κ. Σαρδέλη τόνισε πως εξαιτίας της τετραπληγίας του μικρού κοριτσιού της χορηγούνταν πολλά φάρμακα (πάνω από πέντε) και ένα από αυτά (για τις επιληψίες) αλληλεπιδρά με την κεταμίνη!

Παράλληλα, στο Φως στο Τούνελ μίλησε και η προϊστάμενη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, η οποία ανέφερε πως τα παιδιά έφυγαν άλλα άφησαν πίσω τους στοιχεία και σημείωσε πως είναι σε εξέλιξη οι αναλύσεις και έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και είναι πιθανό να έρθουν στο φως κι άλλα ευρήματα!

Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη

«Έχουν βγάλει μια εικόνα για μένα και έχουν βγάλει έναν Μάνο Άγιο αλλά δεν είναι έτσι και είναι κρίμα» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα. Εγώ απαντήσεις για τα παιδιά μου ψάχνω», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης. Δύο ατάκες, από δυο συνεντεύξεις του πρώην ζευγαριού στο Φως στο Τούνελ που αποκαλύπτουν πως η απόσταση ανάμεσα στους δυο ολοένα και μεγαλώνει.

«Έχουν βγάλει μια εικόνα για μένα και έχουν βγάλει έναν Μάνο Άγιο αλλά δεν είναι έτσι και είναι κρίμα. Και μόνο εγώ ξέρω πώς το καταπολεμάω όλο αυτό! Για φαντάσου να έχεις χάσει τρία παιδιά και να έρχεται και ο άντρας σου που δεν σε έχει στηρίξει και να σου λέει εγώ ''εγώ φεύγω''. Εγώ είχα ζητήσει διαζύγιο. Έχω την εντύπωση πως στο δικό μου το μυαλό ήμασταν μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την Μπέμπα μου ζήτησε να γυρίσει πίσω και εγώ του είπα πως δε θέλω να είμαστε μαζί. Είχαμε πάει και οι δυο σε δικηγόρο και απλά εγώ το άλλαξα και το γύρισα από συναινετικό σε αντιδικία» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της.

Νωρίτερα είχε δοθεί στη δημοσιότητα και μια συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη η οποία είχε καταγραφεί λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Δεν έχω να πω κάτι για την κεταμίνη. Δεν είμαι γιατρός. Αν δεν πάρω γιατρό να μιλήσω, να μου πει τι είναι και να μου πει ο ιατροδικαστής πως όντως είναι έτσι δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Έχω μιλήσει με τη Ρούλα για όλα αυτά. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να περιμένουμε. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί, άλλη βρέθηκε. Το φάρμακο που έβαζαν στην Τζωρτζίνα εννοώ. Μη σου λέω βλακείες. Δεν ξέρω τι είναι αυτή η ουσία. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έχει κάνει. Κανείς δεν έχει μπει μέσα στο νοσοκομείο εκτός από τη Ρούλα. Περίμενε να δούμε τι γίνεται. Είναι μια ουσία που χορηγείται στα ζώα αλλά χορηγείται και για τη διασωλήνωση επίσης. Τα φάρμακα στο νοσοκομείο τα έδιναν οι νοσηλεύτριες. Δεν είχε φάρμακα η Ρούλα μαζί της. Δεν το πιστεύω ότι το έχει κάνει αυτή. Σίγουρα είναι περίεργο όλο αυτό αλλά κοιτάμε μια πλευρά. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα. Εγώ απαντήσεις για τα παιδιά μου ψάχνω. Αλλά τις απαντήσεις για τα παιδιά μου που ψάχνω θα τις μάθω όπως έχουν τα πράγματα και όχι όπως θέλουν. Μια αλήθεια να πάρουμε από όλο αυτό γίνεται; Μια αλήθεια. Όποια κι αν είναι αλλά να είναι αλήθεια» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Η Ρούλα ήθελε να δίνει η ίδια τα φάρμακα στο παιδί»

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα έδωσε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ μια νοσηλεύτρια του Ωνασείου η οποία αποκάλυψε μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου απαιτούσε να δίνει η ίδια τα φάρμακα στη Τζωρτζίνα και έκανε, μάλιστα, και φάσαρία στο διάδρομο του νοσοκομείου.

«Εγώ ως εργαζόμενη στο Ωνάσειο, έγινα μάρτυρας σε δυο περιστατικά. Το πρώτο ήταν όταν πρωτοήρθε το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις έκανε φασαρία και καυγά η μητέρα με τις νοσηλεύτριες. Δεν ήθελε να δίνουν τα φάρμακα οι νοσηλεύτριες. Συγκεκριμένα ο μεγάλος καυγάς έγινε στο διάδρομο. Η νοσηλεύτρια στην οποία επιτέθηκε λεκτικά της είπε πως ''είναι δικιά μου υποχρέωση και είναι στη βάρδια μου να δώσω τα φάρμακα στο παιδί όπως και σε οποιοδήποτε παιδάκι είναι εδώ μέσα''. Εκείνη είπε πως γνωρίζει πολύ καλύτερα το παιδί της και θα ήθελε από εδώ και πέρα να μη δίνει κανείς τα φάρμακα του παιδιού παρά μόνο εκείνη» είπε η νοσηλεύτρια στην Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δεύτερο περιστατικό:

«Το δεύτερο ήταν όταν ήρθε το παιδί για να βάλουμε τον απινιδωτή που δεν ήταν μόνο απινιδωτής είχε και ένα μηχανηματάκι που κατέγραφε τα καρδιακά επεισόδια που έλεγε η μητέρα, κάτι που δεν διαγνώστηκε στο Ωνάσειο νοσοκομείο ως πρόβλημα και επειδή επέμενε ότι είχε χάσει άλλα δυο παιδιά ξαφνικά χωρίς να έχουν κάτι. Ο γιατρός ευαισθητοποιήθηκε και είπε να το βάλουν αυτό το μηχάνημα για να καταγράφει. Εκεί λοιπόν είδα μια ψυχρή γυναίκα. Την είδα να είναι αδιάφορη. Με βλέμμα απλανές. Και μου έκανε εντύπωση. Πολλές φορές την έψαχναν. Δεν ήταν στο δωμάτιο. Και της έκανε παρατήρηση μια άλλη νοσηλεύτρια»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA