Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τις εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση θρίλερ να «τρέχουν». Η 33χρονη αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 4 Απριλίου, στον ανακριτή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, αναμένεται πρώτα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε και σε δηλώσεις το πρωί της Κυριακής (3/4) μέσα από τα κρατητήρια όπου άφησε σαφείς αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ανάφερε χαρακτηριστικά «φωτογραφίζοντας» τον Μάνο Δασκαλάκη. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι».

Μάνος Δασκαλάκης: Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθάρισε τη θέση του, μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ», όπου -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA