Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νερά παιδιά στην Πάτρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή. Σήμερα, εξάλλου, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η γυναίκα που την έφερε στη ζωή, Ρούλα Πισπιρίγκου, θα βρεθεί και πάλι στο γραφείο του ανακριτή ώστε να απολογηθεί για τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί. Την ίδια στιγμή στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα ανατρέπουν πολλά στην υπόθεση του θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Διαβάστε ακόμη: Εσπασε τη σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης: «Η Τζωρτζίνα ήταν ο έρωτας της ζωής μου - Δεν υπήρχε κανένα όφελος για να σκοτώσω τη σπιτονοικοκυρά»

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα και σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκίνησε μία μέρα πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας τις προσπάθειες για να τη σκοτώσει. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ προκύπτει η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη σε χώρο που βρισκόταν μαζί και το παιδί ήταν στις 14 Απριλίου του 2021 όταν καταγράφεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο άλλο ένα περιστατικό της Τζωρτζίνας. Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών και δυο ακόμα φορές στις 26 και 27 Ιανουαρίου του 2022, η 26η Ιανουαρίου είναι η ημέρα εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων όπου κάθετε όλο το βράδυ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως τότε δεν σημειώνεται κάποιο επεισόδιο στο παιδί και από εκεί και έπειτα μέχρι το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου μόνη με το παιδί είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η καταγραφή των επεισοδίων:

  • 28 Ιανουαρίου 2022 11:00 π.μ. - Η Τζωρτζίνα είχε επεισόδιο 3,5 λεπτών με ταχυκαρδία, ταχύπνοια, κόρες σε μυδρίαση και δεν κινούνταν τα άκρα της. Το επεισόδιο έληξε με τη χορήγηση φαρμάκου.
  • 28 Ιανουαρίου 2022 11:25 π.μ. - Η Τζωρτζίνα είχε παρόμοιο επεισόδιο 1,5 λεπτού το οποίο λύθηκε αυτόματα.
  • 28 Ιανουαρίου 2022 14:30 – Νέο επεισόδιο 3 λεπτών, η Τζωρτζίνα ανέβασε πυρετό.
  • 28 Ιανουαρίου 2022 18:30 – Επεισόδιο 1,5 λεπτού.
  • 29 Ιανουαρίου 2022 00:00 – Επεισόδιο 1,5 λεπτού.

Τι θα υποστηρίξει στην απολογία της

Χθες στη ΓΑΔΑ μετέβησαν οι δύο δικηγόροι, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας που διορίστηκε από το κράτος και Όθωνας Παπαδόπουλος τον οποίο επέλεξε η κατηγορούμενη, μαζί μετ η μητέρα και την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη και Δήμητρα. Εκεί προετοιμάστηκε η σημερινή απολογία της 33χρονης γυναίκας. «εμμένει ότι είναι αθώα είναι η ίδια θέση που εκφράζει από την αρχή. Υπάρχουν πράγματι ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις. Με τα μέσα που διαθέτουμε και τα στοιχεία που έχουμε αφού τα δείξουμε αύριο στις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα ασκήσουμε το καθήκον υπεράσπισης απέναντι στην εντολέα μας» ανέφερε την Κυριακή ο Όθωνας Παπαδόπουλος και ουσιαστικά έδειξε τη λιγική στην οποία θα κινηθεί η απολογία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star δεν θα ομολογήσει και θα αρνηθεί την κατηγορία, ρίχνοντας το φταίξιμο στους γιατρούς. Ταυτόχρονα θα υποστηρίξει πως δεν θα μπορούσε να βρει κεταμίνη αφού η χορήγησή της είναι ελεγχόμενη και αν την έβρισκε παράνομα θα έμεναν υπολείμματα στο στομάχι της Τζωρτζίνας. Επίσης, αναμένεται να πει πως στη διασωλήνωση της 9χρονης χρησιμοποιήθηκε αδρεναλίνη και ροκουρόνιο. Μάλιστα, φέρεται πως θα υποστηρίξει ότι το ροκουρόνιο δεν ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις και ότι οι γιατροί έκαναν κακή χρήση της κεταμίνης τη στιγμή της διασωλήνωσης. Επίσης, αναμένεται η ίδια με τους δικηγόρους της να ορίσουν πραγματογνώμονες.

Θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Εξάλλου, βρίσκεται σε εξέλιξη και η «κόντρα» ανάμεσα στους γονείς των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα. Χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1 ρίζνοντας καρφιά προς τον 30χρονο τραγουδιστή. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι», είπε η ίδια ενώ ο σταθμός αποκάλυψε πως ακόμηα και σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA