Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να έχει συλληφθεί κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας. Μετά την κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών της 33χρονης, οι αστυνομικοί τις έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» για να εντοπίσουν τις αναζητήσεις της κατηγορούμενης στην Google, καθώς το κινητό αλλά και ο υπολογιστής της θα μπορούσαν να δώσουν νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και συνολικά για την υπόθεση των νεκρών κοριτσιών.

Σύμφωνα με το Mega, έπειτα από άρση του απορρήτου οι Αρχές έχουν εντοπίσει τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, με μία αναζήτηση συγκεκριμένα να έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των αστυνομικών καθώς έψαχνε στην Google «ουσίες που σκοτώνουν». Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε αναζητήσει και την κεταμίνη, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε έγιναν οι συγκεκριμένες αναζητήσεις στο διαδίκτυο από τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Οπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στην Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις. Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA