Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίζεται ανακουφισμένος από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, ρίχνει νέες «βόμβες» για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με «Το Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών τους στην Πάτρα και τώρα ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, είχε δώσει πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα «Μπαμ», υποστηρίζοντας ότι «η Τζωρτζίνα ήταν ο έρωτας της ζωής μου» και είχε σημειώσει: «Ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό ψέμα. Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια. Πάντα ήθελα την αλήθεια για τα παιδιά μου». 

Κατερινόπουλος: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις»

Πεπεισμένος για την εμπλοκή του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας, δηλώνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star, αναφερόμενος στους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας, για τους οποίους έχει ανοίξει η έρευνα του εισαγγελέα, αλλά και σε αυτόν της Τζωρτζίνας, για τον οποίο προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε ότι τα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη δεν πείθουν και θα πρέπει κι αυτός να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις ανακριτικές Αρχές. 

«Εχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου. Ο κ. Δασκαλάκης δεν πείθει. Δεν δένουν αυτά που λέει ο κύριος αυτός. Γιατί την επόμενη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών να πάρει παραγγελία για να μεταφερθεί το παιδί σε ιατροδικαστή της Πάτρας; Πού την βρήκε την ψυχραιμία αυτή; Μέσα στον πόνο του και την αγάπη του για την Τζωρτζίνα;», αναρωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Επιμένοντας, δε, στα ερωτήματά του για τον πατέρα των τριών παιδιών, είπε: «Γιατί πήγε την επόμενη ημέρα στον εισαγγελέα Ανηλίκων για να πάρει από εκεί εντολή; Εμπιστευόταν πολύ περισσότερο τον ιατροδικαστή της Πάτρας; Υπήρχαν λόγοι; Και ποιοι είναι αυτοί; Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA