Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είμαι αθώα, ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι στη φυλακή», φώναζε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνούμενη ακόμη και τώρα να δεχτεί την προφυλάκισή της, ενώ πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης διέψευσαν ότι χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο, παραδεχόμενες ωστόσο πως «η Πισπιρίγκου πέρασε απλά μια κρίση». Η κατηγορούμενη συνεργάζεται πλέον με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και παραμένει σε επιτήρηση. Κατά τη μεταφορά της, μάλιστα, στις φυλακές Κορυδαλλού δέχθηκε ακόμη μία φραστική επίθεση, ακούγοντας: «ψόφα, φόνισσα».  Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άρχισε να ουρλιάζει τις πρώτες ώρες στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού, θεωρώντας πως άδικα βρίσκεται υπό κράτηση.

Διαβάστε ακόμηΡούλα Πισπιρίγκου: Το κελί όπου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε στη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ζητήσει μόνο να της δοθεί μία τηλεκάρτα για να μπορεί να τηλεφωνεί στην οικογένειά της και μια τηλεόραση για να βλέπει. Τις πρώτες δύο ημέρες της παραμονής της στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μείνει στην απομόνωση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό. Μετά τις 48 ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μεταφερθεί στο ειδικά διαμορφωμένο κελί στον Κορυδαλλό, όπου θα κρατείται μόνη της.  Θα είναι σε ειδικό κελί στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας. Το κελί της θα είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της και όταν χρειαστεί να τηλεφωνήσει, να είναι ξανά μόνη της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανεπιθύμητη σε Κορυδαλλό και Ελαιώνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ανεπιθύμητη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, γι' αυτό και επικράτησε η επιλογή του Κορυδαλλού. Επειδή μάλιστα ερευνάται και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας, οι Αρχές θέλουν να είναι κοντά στην Ευελπίδων. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες στον Ελαιώνα και θα υπήρχε πρόβλημα, καθώς όπως ακούστηκε «την περίμεναν...». Συγκεκριμένα φέρεται να υπήρχαν μηνύματα από τις φυλακές της Θήβας για να μην πάει εκεί η φερόμενη ως δολοφόνος της Τζωρτζίνας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA