Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να έχει προφυλακιστεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας από θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Την ώρα που η 33χρονη βρίσκεται στη φυλακή, επιμένοντας στην αθωότητά της, ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, πέρασε το πρωί της Πέμπτης (7/4) το κατώφλι του ανακριτή για να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, με την κατάθεσή του να διαρκεί τρεις ώρες.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ζήτησε μόνο να μάθει πού είναι η έξοδος και δεν θέλησε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους. «Δεν θέλω να πω τίποτα», ήταν η μοναδική ατάκα που ακούστηκε από τον ίδιο, κατά την αποχώρησή του.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε φίλος του Μάνου: «Ημουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο Messenger». «Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο», φέρεται να του έγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σήμερα κατέθεσε ως μάρτυρας για τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της κόρης του, για την οποία όπως είπε χθες «θέλω να λάμψει η αλήθεια». Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους.

Για άλλη μια μέρα, συγκεντρωμένοι πολίτες που περίμεναν τον Μάνο Δασκαλάκη έξω από το κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας αποδοκίμασαν έντονα και έβρισαν τον πατέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Οι επόμενοι που θα περάσουν από το γραφείο της ανακρίτριας

Η 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα έχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά της, καθώς αναμένεται να... παρελάσουν δεκάδες μάρτυρες από το γραφείο της. Τις επόμενες ημέρες, η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, αλλά και των υπολοίπων μαρτύρων από το περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη κι όχι μόνο.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια ζήτησε από το συμβούλιο πλημμελειοδικών την άρση απορρήτου τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών της κατηγορουμένης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Το Συμβούλιο έδωσε θετική απάντηση στο ανακριτικό αίτημα και έτσι μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ειδικών της Αστυνομίας οι επαφές και οι επικοινωνίες της 33χρονης, με σκοπό τον εντοπισμό κρίσιμων δεδομένων που εκτιμάται ότι θα ανακτηθούν.

Στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή

Την ίδια ώρα, όπως έκανε γνωστό η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (8/4) στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η συνέντευξη δόθηκε μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών που έχει λογοκριθεί για τη στάση του, για τη στήριξη στη συζυγό του αλλά και το... στυλ του στα δικαστήρια αναμένεται να δώσει απαντήσεις στη «βασίλισσα» των τηλεοπτικών ερευνών ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τη Μαλένα και την Ιριδα. Η επιβεβαίωση για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη ήρθε μέσω του λογαριασμού Φως στο Τούνελ στο Instagram όπου απεικονίζεται ο πατέρας στα δικαστήρια και στη συνέχεια το μήνυμα «όλα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας». 

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Κατέκτησε την κορυφή στην τηλεθέαση. Κατέκτησε και την κορυφή στο Twitter αφού έγινε No1 trend στον κόσμο με το hashtag #fosstotounel. Είναι ενδεικτικό πως την προηγούμενη Παρασκευή (1/4) το Φως στο Τούνελ έκανε ρεκόρ σε τηλεθέαση και στις δύο κατηγορίες κοινού αγγίζοντας το 51,9% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18 - 54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο (01:00-01:15) στο 61,3% και σημειώνοντας 47% στο γενικό σύνολο.

Φαίνεται πως η δημοσιογράφος έχει σκοπό να επαναλάβει τον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας και την ερχόμενη Παρασκευή με τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και το ανατριχιαστικό τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μια κάμερα βιντεοσκοπεί μια κούνια. Ένα παιδικό δωμάτιο. Ένα τηλέφωνο κλείνει. Ένας φάρος από περιπολικό. Μια σειρήνα. Και στο βάθος μουσική που παραπέμπει στην τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή» την πετυχημένη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου η οποία αφορούσε εγκλήματα και ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA