Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποίο έχει προφυλακιστεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται και τα υπόλοιπα δύο παιδάκια που έφυγαν από τη ζωή για να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες πέθαναν και αν σχετίζεται η μητέρα τους και με τους συγκεκριμένους θανάτους.

Την ώρα λοιπόν, που η κεταμίνη «έδειξε» τον δρόμο για τη διαλεύκανση του θανάτου της Τζωρτζίνας, οι ειδικοί προσπαθούν να βγάλουν άκρη για τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ιριδας, με τον ιατροδικαστή Παντελή Αλεξάνδρου να μιλά το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) στο Mega και την εκπομπή «Live News» και να αποκαλύπτει πως το υγρό που βρέθηκε στο πανάκι της Ιριδας προέρχεται από τους πνεύμονες και υποδηλώνει πνευμονικό οίδημα.

«Η διερεύνηση της ανθρωποκτονίας και του τυχαίου γεγονότος σαφώς είναι στο τραπέζι, αλλά έχουμε αρκετά επιμέρους στοιχεία που δεν μπορούν να μας κάνουν να πάψουμε να μιλάμε. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται σαφώς για ανθρωποκτονία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, ενώ νωρίτερα είχε δηλώσει πως οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου πως η κεταμίνη χορηγήθηκε ενδονοσοκομειακά στην Τζωρτζίνα δεν ευσταθούν.

Στο «μικροσκόπιο» το πανάκι της Μαλένας

Την ίδια ώρα, έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γιατροί του νοσοκομείου «Ελπίς» όπου κατέληξε η μικρή Μαλένα. Οπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στη μήνυση που είχε υποβάλλει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά παντός υπευθύνου, αρχίζει να μιλάει για το πανάκι και αναφέρει πως η Μαλένα το είχε στο στόμα της, όταν είχε χάσει δηλαδή τις αισθήσεις του και είχε ξυπνήσει μετά την ανακοπή και όπως λέει η μητέρα της το πήρε από το στόμα και το μετέφερε χαμηλά στα πόδια της. Έπειτα η 33χρονη αναφέρει πως κάλεσε τους γιατρούς και βλέπει πως η Μαλένα είχε πάλι το πανάκι στο στόμα της.

Μετά από επικοινωνία του Βασίλη Λαμπρόπουλου με γιατρούς του νοσοκομείου «Ελπίς», οι ίδιοι είπαν πως έχουν κληθεί για κατάθεση και ανέφεραν πως όταν κλήθηκαν από τη μητέρα η Μαλένα είχε πεθάνει ήδη, «ήταν απνοϊκό». Επίσης οι γιατροί του «Ελπίς» δήλωσαν χαρακτηριστικά πως το ζευγάρι φεύγοντας από το νοσοκομείο «φιλούσαν τα χέρια των γιατρών, γιατί θεωρούσαν πως είχαν κάνει το καλύτερο δυνατόν για το παιδί». «Μας έκανε οδυνηρή έκπληξη να λένε πως φταίμε, χωρίς να κοιτάξουν την έρευνα αυτή καθ’ εαυτή για την ηπατική ανεπάρκεια» είπαν οι γιατροί και τόνισαν πως η Μαλένα δεν υπάρχει περίπτωση να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Δόθηκε εντολή για ανάσυρση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Παράλληλα, στην τελική ευθεία της βρίσκεται η αναζήτηση για απαντήσεις στο μυστηριώδες τάμπλετ που έχει θαφτεί μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα, με την εκταφή του κοριτσιού να αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση της Πάτρας. Οπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου από την Πάτρα, έχει δοθεί η εντολή για τη διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σήμερα, Παρασκευή.

Σημειώνεται πως είναι μία διαδικασία που εμπλέκονται πολλά άτομα, και συνήθως γίνεται τις πρώτες πρωινές ώρες και θα είναι απαραίτητη και η συμβολή της Αστυνομίας καθώς όλο το τετράγωνο πρέπει να είναι σε επιφυλακή και να μην επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκείνη την ώρα. Η δημοσιογράφος ανέφερε επίσης πως πολλοί είναι αυτοί που περνάνε από το μνήμα του κοριτσιού αφήνοντας λουλούδια και παιχνίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA