Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη στο Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με τα όσα του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, λίγες ώρες πριν συλληφθεί από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Με πήρε τηλέφωνο η Ρουλα και μου είπε ''βρήκανε κεταμινη. Άλλο πάλι και αυτο''. Της είπα να μην ακούει αυτά που λένε. Μετά έγινε η σύλληψη και έχασα την επαφή μαζί της. Αγότερα όταν ξαναμιλήσαμε μου είπε ''με έπιασαν δεν ξέρω γιατί. Βρείτε γιατρούς, βρείτε ειδικούς, βρείτε τα πάντα, δεν ξέρω τίποτα. Η κεταμινη είναι εξειδικευμένο φάρμακο δεν αγοράζεται από κάπου''. Της είπα ''έχεις καταλάβει τη θέση μας αυτή τη στιγμή''; και της το κλείνω. Δεν ξέρω πως μπορεί να βρήκε την κεταμίνη. Μπορούν να ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας μου έχουμε σχέση με Αυτό. Ούτε από την οικογένεια της Ρουλας υπάρχει κάποιος που να μπορούσε να βρει κεταμινη» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα με την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού για κακοποίηση της Τζωρτζίνας. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα κακοποίησης της Τζωρτζίνας. Ήρθε κοινωνική λειτουργός έλεγξε, κοίταξε και από τότε δεν έγινε τίποτα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θάνατο της 9χρονης κόρης του. Στο ''Αγλαΐα Κυριακού'' την πρώτη μέρα έμεινα μέσα, την επόμενη έφυγα και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ''το παιδί έκανε σοβαρό επεισόδιο''. Μετά με πήρε και μου είπε ότι συνήλθε και λίγο αργότερα ότι το παιδί έπαθε κι άλλο επεισόδιο και δεν μπορούν να το επαναφέρουν. Τι είπα ''τι είναι αυτά που λες'' και είμαι μέσα σε ένα λεωφορείο και δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Δεν μπορώ να το δεχθώ ακόμα. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτό το παιδί βοήθησε στο να είμαστε σε αυτό το σημείο. Ανατρίχιασα όταν είδα τη ζωγραφιά με τα τρία αγγελάκια. Τη ρώτησα την Τζωρτζινα γιατί τρία αγγελάκια αλλά δε μου απάντησε»..

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA