Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις πρώτες του εκτιμήσεις αναφορικά με τον καιρό που θα έχουμε τις ημέρες του Πάσχα, προχώρησε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος». Σύμφωνα, με τον κ. Μαρουσάκη, αυτή η εβδομάδα ξεκινά με ήπιο καιρό, ενώ από νωρίς το απόγευμα θα σημειωθεί εξασθένιση των ανέμων λόγω ενός πεδίου υψηλών πιέσεων που εξαπλώνεται προς την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.

Για αύριο, Τρίτη, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι ο καιρός θα είναι πολύ καλός σημειώνοντας ότι «δεν αναμένουμε φαινόμενα μέχρι την Πέμπτη. Προς την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, όμως, θα μας προσεγγίσει μια διαταραχή από τα δυτικότερα οπότε ο καιρός θα καταστεί άστατος χωρίς να μεταβάλλεται η θερμοκρασία». Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη η θερμοκρασία από την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει έως και τους 26-28 βαθμούς Κελσίου λόγω των νοτιάδων που θα επικρατήσουν.

«Βλέπουμε δηλαδή ότι ο άστατος καιρός θα μας πάει μέχρι τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά καθώς θα πηγαίνουμε μπρος το Πάσχα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες ειδικά μετά τη Μεγάλη Τετάρτη» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA