Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ημέρα που αποχαιρετούσε για πάντα την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου «σέρφαρε» στο Facebook και μάλιστα ερχόταν σε αντιπαράθεση με όσους σχολίαζαν την τραγωδία της οικογένειάς της, με τον θάνατο και του τρίτου της παιδιού. Η κατηγορούμενη -σήμερα- για ανθρωποκτονία, σχολίαζε κάτω αναρτήσεις για τον θάνατο του παιδιού με το ίδιο μήνυμα για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ιριδας.

Διαβάστε ακόμη: Δεν βρέθηκαν ύποπτα στοιχεία για την διαδρομή της κεταμίνης στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα της Αχαΐας, flamis.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο μετά από την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα επέλεξε να δίνει απαντήσεις στο Facebook έχοντας μάλιστα και έτοιμη «απάντηση» για τον λόγο που σε τέτοιες στιγμές συνέχιζε να είναι ενεργή, με αυτόν τον τρόπο, στα social media.

«Και επειδή πολλοί θα πουν γτ ασχολούμε με το φμπ αυτές τις στιγμές πρώτον δεν μου έμεινε κάτι άλλο και δεύτερον δε θέλω να σπξλωνεται η μνήμη των παιδιών μου με υποθέσειw!!» γράφει χαρακτηριστικά κάτω από αναρτήσεις για την τραγωδία με την απώλεια του παιδιού επαναλαμβάνοντας συνεχώς τους λόγους που έφυγαν από τη ζωή τα άλλα δύο κοριτσάκια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA