Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News στο MEGA. Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό ντοκουμέντο, το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς αυτός ήταν που εμφανίστηκε από την πλευρά της εκλιπούσας και στο σημείο όπου υπογράφει ο πιστοποιών γιατρός, δεν υπάρχει όνομα, παρά μόνο μία υπογραφή.

Διαβάστε ακόμη: Σύνδρομο Μινχάουζεν: Τι είναι και ποια είναι τα συμπτώματα - Γιατί δεν πάσχει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως το εν λόγω έγγραφο είναι άκυρο νομικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος, η γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, δεν είχε εφημερία εκείνο το βράδυ και πήγε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο για να υπογράψει. Αναφορικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος είπε πως βρίσκονται υπό έρευνα μαζί με το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τη σύνταξη χηρείας που λάμβανε η 69χρονη. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος, επρόκειτο για μία σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ.

Η Ευγενία Κούτρα, αφού έχασε  τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη. Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη -τότε- γυναίκα απεβίωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA