Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε παραχωρήσει μια μακροσκελή συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη λίγο μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας. Ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες (14/4) για το αποψινό (15/4, 23:20) «Φως στο Τούνελ» στο Mega μίλησε για την Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με τη μάνα των παιδιών του.

Σήμερα, κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ από την εκπομπή, στην οποία ο 30χρονος ρίχνει αινιγματικές ατάκες, οι οποίες μένει να «αποκωδικοποιηθούν». Το βίντεο ξεκινά με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει χαρακτηριστικά πως: «Δεν κάνανε κάτι όμως, μιας και το είχαν δει...» και συμπληρώνει ύστερα από άλλο «κομμένο» πλάνο πως «ζούσε όμως...».

Πιθανολογείται ότι αναφέρεται στους γιατρούς που περιέθαλπαν την Τζωρτζίνα, ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναφέρεται και σε μέλη από τον στενό οικογενειακό κύκλο.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ακούγεται ένα απόσπασμα από τις άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη στο οποίο καταγράφεται η οργή της 33χρονης για τη φίλη του Μάνου, ενώ αναφέρεται στην φίλη του Μάνου και σε κάποιες απειλές που δεχόταν ο εν διαστάσει σύζυγός της από άλλο άτομο. Ο Μάνος Δασκαλάκης δε, λέει στη συνέντευξη πως «δεν υπήρχε καν έρωτας με αυτή τη γυναίκα», ενώ το τρέιλερ κάνει αναφορά σε ιατροδικαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό που μιλούν αποκλειστικά για τις υποθέσεις – «καρμπόν» και για το πώς τις «φώτισαν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA