Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα είναι συνεχείς καθώς τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχηματίζουν τη μεγάλη εικόνα με την τραγωδία. Στο κάδρο πλέον έχουν μπει οι ηλεκτρονικές αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς όπως προκύπτει αναζητούσε στην Google λέξεις - κλειδιά που προκαλούν ερωτηματικά, ειδικά αν συνυπολογιστεί πως αυτές οι αναζητήσεις γίνονταν πριν από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε ακόμη: Θανάσης Κατερινόπουλος: Αυτά είναι τα κοινά στοιχεία που έχουν Αναγνωστόπουλος, Δασκαλάκης και Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το MEGA η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε το διάστημα 12 με 28 Ιανουαρίου στοιχεία για «έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό» αλλά και «αναισθητικά στα παιδιά», «νυχτερινή επιληψία» και «εγκεφαλική ατροφία». Ακόμα φαίνεται να έψαχνε ένα φάρμακο, το οποίο εφόσον χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στο θάνατο, ενώ προχώρησε και σε αναζητήσεις σε ιατρική βιβλιοθήκη!

Οι συγκεκριμένες αναζητήσεις, όπως άλλωστε και τα ίχνη από τις ηλεκτρονικές συσκευές και τους λογαριασμούς εξετάζονται και αναλύονται από τους ειδικούς. Μάλιστα μιλώντας επ' αυτού ο πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και πρόεδρος του Ινστιτούτου CSIi, Μανώλης Σφακιανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως τα στοιχεία από τα ηλεκτρονικά μέσα μπορούν να ανακτηθούν ακόμη και αν έχουν διαγραφεί. «Οι τεχνικοί μπορούν να «σπάσουν» τους κωδικούς και να μπουν μέσα στο e-mail. Ανάλογα με το πόσο δύσκολοι είναι οι κωδικοί τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστούν οι Αρχές για να το σπάσουν» σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ανατροπή στην υπόθεση της Ιριδας

Την ίδια στιγμή μία νέα αποκάλυψη ήρθε να ανατρέψει όλα όσα είχε ισχυριστεί η 33χρονη, προφυλακισμένη. Όμως ανέφερε το το MEGA, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ίδια είχε πει σε παιδίατρο στο νοσοκομείο Παίδων πως η 9χρονη κόρη της ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», είπε χαρακτηριστικά ο παιδίατρος στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA