Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κοινά στοιχεία που έχουν ως χαρακτήρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη ανέλυσε ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υποστήριξε σε διαδικτυακή του κουβέντα με τους ακολούθους του στο Twitter ότι ο Αναγνωστόπουλος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά, η Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ο Μάνος Δασκαλάκης έχουν ένα πολύ βασικό κοινό χαρακτηριστικό: Είναι άνθρωποι χωρίς συναίσθημα. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ζητά τεστ DNA ο Μάνος Δασκαλάκης - Αμφισβητεί την πατρότητα Ιριδας, Μαλένας

Χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε: «Καταρχήν να σκιαγραφήσω τους τρεις αυτούς ανθρώπους. Η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ανθρώπους αγέρωχους που τους λείπει το συναίσθημα, ο πόνος, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό φαίνεσθαι. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Εδώ ένα σκυλάκι που έχεις στο σπίτι πεθαίνει και στεναχωριέσαι και φοράς μαύρες πλερέζες.

Εγώ είχα την ατυχία στη ζωή μου να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πώς αυτοί με τρία παιδιά έβγαιναν στα ΜΜΕ, έκαναν τα ταξίδια τους, γράφτηκε να πάει σε τρία ριάλιτι μετά τον θάνατο και του πρώτου και του δεύτερου παιδιού. Η κυρία αυτή έκανε τα ταξίδια της, έψαχνε καλό εστιατόριο να φάει. Αυτά δείχνουν έλλειψη συναισθήματος, πόνου, αγάπης προς τα παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA