Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε η δημοσίευση καταθέσεων μαρτύρων που έχουν δοθεί στο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης του θανάτου των ανηλίκων τέκνων της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει παραβιαστεί το δικαστικό απόρρητο από πρόσωπο στο οποίο αυτό ήταν προσιτό λόγω της υπηρεσίας του ή της συμμετοχής του στη διαδικασία και ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, καθώς και αν έχει γίνει παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Την προκαταρκτική διενεργεί ο ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος.

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας μπαίνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι στην υπόθεση που έχουν λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, ακόμη κι αν τελικά δεν ανέλαβαν την υπόθεση, καθώς και δημοσιογράφοι που φέρονται να έχουν ανακριτικό υλικό στα χέρια τους, το οποίο όπως προκύπτει από τα εκτενή ρεπορτάζ κυκλοφορεί ευρέως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA