Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κύκλος βίας που έχει ανοίξει στις τάξεις ανηλίκων, που είτε ανήκουν σε συμμορίες, είτε σε οπαδικούς στρατούς, δεν λέει να κλείσει και είναι πολύ πιθανό αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, να θρηνήσουμε θύματα. Τελευταίο συμβάν ήταν αυτό το Ευόσμου, το οποίο είχε τουλάχιστον τρία επεισόδια. Οι τελευταίες καταγγελίες για το νέο περιστατικό βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στον Εύοσμο έγιναν το βράδυ της Τρίτης προς το κέντρο της Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, την οποία και χτένισαν χωρίς να βρουν υπόπτους, που εμπλέκονται στο νέο επεισόδιο, καθώς οι νεαροί είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως. Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση έχει ξεφύγει στον Εύοσμο και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις 17χρονοι από τρία διαδοχικά επεισόδια τις ημέρες του Πάσχα.

Η βεντέτα φαίνεται να ξεκίνησε από συμπλοκή στην πλατεία της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή από την οποία εξασφάλισε βίντεο η ΕΡΤ 3 και στο οποίο φαίνεται μια ομάδα νεαρών να ξυλοκοπεί δύο άλλους συνομήλικούς τους, οι οποίοι είναι πεσμένοι στο έδαφος και δέχονται κλωτσιές και μπουνιές. Δύο άτομα συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθερα. Τρεις μέρες μετά ακολουθεί νέα συμπλοκή με ξύλο έξω από σχολείο της περιοχής. Είναι δεύτερη μέρα του Πάσχα και από τη συμπλοκή δύο 17χρονοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Ένας 17χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Μετά την προσαγωγή του ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA