Μενού
  • Α-
  • Α+

Απαντήσεις αναφορικά με το videoclip από τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη που «ανέβηκε» στο Youtube τη Μεγάλη Εβδομάδα, δημιουργώντας κύμα αρνητικών αντιδράσεων και σχολίων, έδωσε συνεργάτης του, μιλώντας παράλληλα και για το κόστος που είχε. Ο ίδιος σημείωσε πως πρόκειται για παλιό βίντεο που ανάρτησε σελίδα «ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό» λέγοντας παράλληλα πως ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε εμπλοκή σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βρέθηκε ο άνθρωπος που έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα και το “ανέβασε” στο YouTube ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία» σχολίασε μιλώντας σε εκπομπή του MEGA για να συμπληρώσει πως: «Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τον ρώτησα για αυτό το θέμα. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο».

Απαντώντας στο αν η εταιρεία που κυκλοφόρησε το τραγούδι ή ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτονται να κινηθούν νομικά, ο ίδιος απάντησε ότι «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα το έκανα από το πρώτο λεπτό. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι. Μακάρι να έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω».

Τέλος, σχετικά με το κόστος του βίντεο κλιπ και όσα έχουν ακουστεί, ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη ξεκαθάρισε ότι «Το βίντεο κλιπ το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν και είναι πραγματικά ερασιτέχνες. Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα, δεν είναι τα χρήματα που αναφέρονται».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA