Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίστηκε χωρίς τη μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές». Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στο πώς έγιναν γυρίσματα και πόσο καιρό χρειάστηκε για να μπορέσει να γίνει «κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου Ιωάννα».

Διαβάστε ακόμη: Η συνταρακτική συζήτηση της με τον ψυχίατρο της και τα 10 εφιαλτικά χειρουργεία

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA