Μενού
  • Α-
  • Α+

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας, για το οποίο να σημειωθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Την ώρα που είναι στην τελική ευθεία τους οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ιριδας, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, αποκάλυψε την τεταμένη σχέση που είχε η Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, το ζεύγος Δασκαλάκη είχε μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους ήταν στο όριο. Εκεί είχαν τσακωθεί, με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στη σύζυγό του ότι για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι.

Αυτό πυροδότησε έναν έντονο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους. Όπως λέει, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

Τι πραγματικά είδε η Τζωρτζίνα την ημέρα θανάτου της Ιριδας – Οι αντιφάσεις

Οσον αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή η μικρή Ιριδα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως στις 7:30, την ημέρα που πέθανε η Ιριδα, άκουσε την Ρούλα να σηκώνεται επειδή έκλαιγε και η Αγγελική Νικολούλη είχε ρωτήσει τη μητέρα αν το κλάμα ξύπνησε την Τζωρτζίνα για να πάρει την απάντηση: «όχι, δεν είδε κάτι η Τζωρτζίνα». Επίσης η Δήμητρα έχει πει πως την ημέρα που πέθανε η Ιριδα πήρε πρώτα τον Μάνο Δασκαλάκη και μετά το ΕΚΑΒ. «Παίρνω τον Μάνο πρώτα να έρθει γρήγορα σπίτι», είχε πει χαρακτηριστικά. Ο πατέρας είχε πει πως μπήκε στο σπίτι και η Ρούλα έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί «και έπιασα το παιδί και ήταν παγωμένο το πόδι του. Ηταν η Τζωρτζινούλα, την είχε τραβήξει η Δήμητρα και έλεγε μην μου πάρεις και αυτό το παιδί». 

«Ηρθε το ΕΚΑΒ πήραν το παιδί και φώναζαν η Ρούλα και ο Μάνος “σώστε το”. Κλείνει την πόρτα το ΕΚΑΒ και λέει “φεύγουμε”, εμείς νομίζαμε ότι την επανέφεραν. Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και με ρώταγε τι έγινε», ανέφερε σχετικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως η Τζωρτζίνα «ξύπνησε και είδε ένα παιδί που είχε φύγει από τη ζωή, ήταν ένα πανέξυπνο παιδί που καταλάβαινε τα πάντα». Επίσης εκείνη την ημέρα η θεία για να καθησυχάζει την Τζωρτζίνα της είπε ότι η Ιριδα... πνίγηκε! 

Από την πλευρά της γειτόνισσα του ζευγαριού είχε πει στον ΑΝΤ1 για την ημέρα που πέθανε η Ιριδα: «Βγήκαμε έξω από το σπίτι και ήταν το ασθενοφόρο και προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στην Ιριδα. Η Ρούλα ήταν απ’ έξω και έκλαιγε, ο Μάνος να την τραβάει και η Τζωρτζίνα μέσα από την πόρτα να σηκώνει τα χεράκια της και να λέει “μην μου το πάρεις και αυτό”. Και όταν οι γονείς έφυγαν με το ασθενοφόρο έμεινα εγώ με την Δήμητρα να προσπαθούμε να ηρεμήσουμε την Τζωρτζίνα». Ουσιαστικά η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε πει και η ίδια πως η Τζωρτζίνα ήταν ξύπνια όταν είχε έρθει το ΕΚΑΒ. 

«Η Τζωρτζίνα φοβόταν γιατί το περιστατικό με την μπέμπα είχε γίνει μπροστά στα μάτια της» 

Η Αγγελική Νικολούλη είχε αποκαλύψει πως γνωρίζει από έγκυρη πηγή πως όταν είχαν πει της Ρούλας Πισπιρίγκου να ζητήσει βοήθεια για την Τζωρτζίνα μετά τους θανάτους των παιδιών, η μητέρα είχε απαντήσει πως είναι δυνατό παιδί αφού είχε βρει το μωρό νεκρό στην κούνια του, ισχυρισμό που η κατηγορούμενη ποτέ δεν δέχτηκε. Στο MEGA αποκαλύφθηκε πως επισήμως έχει καταθέσει παιδίατρος του Αγλαΐα Κυριακού πως η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ιριδα στην κούνια. «Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή της νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν το επεισόδιο που σας είπα είχε βρει νεκρό το μωρό στην κούνια του», κατέθεσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει την εξής δήλωση: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν γιατί το περιστατικό με την μπέμπα είχε γίνει μπροστά στα μάτια της». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA