Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 33 ετών άφησε ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλης. Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια από τον πατέρα του, καθώς η οικογένειά του τον αναζητούσε και αυτός δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και φαίνεται πως ο θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όμως θα διεξαχθεί και νεκροψία.

https://www.instagram.com/p/CdDxaMwq-02/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

O Βασίλης Ντινόπουλος γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Ήταν παιδί χαμηλών τόνων και από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί. Από τα 14 του χρόνια, ξεκίνησε δειλά-δειλά, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Μάλιστα, ο Βασίλης Ντινόπουλος ασχολούνταν και με τον κινηματογράφο και το 2020 είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA