Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου, Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας, φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετίσουν την αγαπημένη την φαρμακοποιό, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα. Παράλληλα, οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα σοκάρουν. Όπως προκύπτει το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου, το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο 55χρονος σκότωσε τη γυναίκα του στις 17:00 το απόγευμα, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε επί τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και τέσσερις ώρες αργότερα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 43χρονη - Αμετανόητος ο δράστης

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ, με πρωτοφανή ψυχραιμία, ο 55χρονος γυναικοκτόνος όχι μόνο διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά επιχείρησε και να αποπροσανατολίσει συγγενείς, φίλους, αλλά και την αστυνομία στέλνοντας SMS από το κινητό της. Όπως δήλωσε η υπάλληλος που εργαζόταν στο φαρμακείο της 43χρονης: «6η ώρα χτυπάει το κινητό μου, με παίρνει ο άντρας της, μου λέει θέλω τα δεύτερα κλειδιά γιατί δεν κατεβαίνει το στοράκι από μπροστά. Του έδωσα τα κλειδιά, έκτοτε κατέβηκαν τα στόρια και δεν ξανάνοιξαν. Μου ήρθε κι ένα μήνυμα στο κινητό 20:10 από την Αΐντα, το οποίο δεν ήταν από την Αΐντα ότι "είμαστε καλά μην ανησυχείς”».

Καβάλα: Τι δήλωσε η υπάλληλος του φαρμακείου

Για τη δολοφονία της 43χρονης Αΐντα και τη σχέση που είχε με τον σύζυγό της, μίλησε η υπάλληλος της, Βάσω Αφεντούλη. Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Μega, εργαζόταν στο φαρμακείο τα τελευταία τρία χρόνια, και το περασμένο Σάββατο η 43χρονη της είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να χωρίσει, καθώς δεν ήταν καλά.

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε πως ο δράστης την πήρε τηλέφωνο την ημέρα της δολοφονίας και της ζήτησε τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου, ενώ μάλιστα της έστειλε και μήνυμα από το κινητό της 43χρονης που έγραφε: «είμαστε καλά μην ανησυχείς».

Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Ο συζυγοκτόνος της 43χρονης, θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Καβάλας. Σύμφωνα με τον Alpha, ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν με τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, ανέφερε ότι: «Βρισκόμασταν με την Αίντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι «θα ζητήσω διαζύγιο». Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA