Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο με Αμερικανό που φέρεται να απειλούσε με μαχαίρι τη σύζυγό του απασχόλησε την Αστυνομία σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Η αδερφή του θύματος περίμενε τους αστυνομικούς για να τους υποδείξει το σπίτι. Ο σύζυγος, που έχει θέματα ψυχικής υγείας, φώναζε «πυροβολήστε με» ενώ κρατούσε τη γυναίκα του μέσα και είχε κινηθεί απειλητικά προς την ίδια. Οι αστυνομικοί για ώρες προσπαθούσαν να τον πείσουν να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού. Όταν κατάφεραν να τον πείσουν και μπήκαν μέσα στο σπίτι τον είδαν να έχει αυτοτραυματιστεί.

Διαβάστε ακόμηΚώστας Γκουσγκούνης: Οι καλύτερες ερωτικές ταινίες του και οι ατάκες που άφησαν εποχή

Κατασχέθηκαν μαχαίρια στρατιωτικού τύπου ενώ ο άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο και σχηματίστηκε δικογραφία. Σε ανάρτησή του στο Facebook, o συνδικαλιστής αστυνομικός, Χρήστος Μπαλάσκας, έγραψε - μεταξύ άλλων - τα εξής: «Οι συνάδελφοι οι οποίοι έχουν εμπειρία σε καταστάσεις δύσκολες όπως αυτή, με τη μέθοδο της πειθούς μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πολλά μαχαίρια στρατιωτικού τύπου ενώ είχε καταφέρει να αυτοτραυματιστεί με ένα από αυτά. Τελικά η δουλειά μας είναι πολυποίκιλη. Πρέπει ανάλογα το περιστατικό να προσαρμοζόμαστε κι εμείς. Πρέπει να φερόμαστε στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να είμαστε την μια ευγενικοί, την άλλη σκληροί, την άλλη υπομονετικοί, συμπονετικοί, συγκαταβατικοί κ.λπ. Το σίγουρο είναι ένα. Η δουλειά μας είναι επικίνδυνη. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα:

«Οι συνάδελφοι της άμεσης δράσης είναι και ψυχολόγοι.... Την 7/5/2022 και ώρα 13:35, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δ 201-1/Γ μαζί με το Β 5-2/Δ περιπολικό της Α.Δ. έλαβαν σήμα από το κέντρο να μεταβούν στην οδό Δήμητρος στην Αγ. Παρασκευή για σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο οποίο εμπλεκόταν μεθυσμένος άντρας με μαχαίρι. Άμεσα οι συνάδελφοι έφτασαν στο σημείο. Εκεί γυναίκα που ανέμενε, τους υπέδειξε διαμέρισμα όπου βρισκόταν ο σύζυγος της αδερφής της, (Αμερικανός), ο οποίος πριν λίγο είχε κινηθεί απειλητικά προς την αδερφή της κρατώντας μαχαίρι. Ο εν λόγω σύμφωνα με την καλούσα είχε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν μεθυσμένος. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον κάνουν να ανοίξει την πόρτα εκείνος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τους ζητάει να τον πυροβολήσουν.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι έχουν εμπειρία σε καταστάσεις δύσκολες όπως αυτή, με τη μέθοδο της πειθούς μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πολλά μαχαίρια στρατιωτικού τύπου ενώ είχε καταφέρει να αυτοτραυματιστεί με ένα από αυτά. Τελικά η δουλειά μας είναι πολυποίκιλη. Πρέπει ανάλογα το περιστατικό να προσαρμοζόμαστε κι εμείς. Πρέπει να φερόμαστε στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να είμαστε την μια ευγενικοί, την άλλη σκληροί, την άλλη υπομονετικοί, συμπονετικοί, συγκαταβατικοί κ.λπ. Το σίγουρο είναι ένα. Η δουλειά μας είναι επικίνδυνη. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Στην πράξη όμως;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA