Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε ο θρύλος των ελληνικών ερωτικών ταινιών, Κώστας Γκουσγκούνης, ο οποίος αποβίωσε σε ηλικία 92 ετών. Ο Γκουσγκούνης νοσηλευόταν στο Θριάσιο όπου κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματα υγείας. Ο ηθοποιός έμεινε γνωστός για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, στις οποίες πρωταγωνίστησε μεταξύ 1965 και 1984.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Γκουσγκούνης: «Ετσι θέλω να πεθάνω» - Η τελευταία επιθυμία του

Η φήμη του Γκουσγκούνη δεν σταμάτησε ποτέ αφού σε ηλικία 79 ετών έλαβε ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία ερωτικού περιεχομένου. Ο Κώστας Γκουσγκούνης είχε γίνει γνωστός όχι μόνο για τις συμμετοχές του στις ταινίες, αλλά και για τις ατάκες του σε αυτές. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα, το ότι είχε πάντα ξυρισμένο το κεφάλι του. 

Η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών «Durex», θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον Κώστα Γκουσγκούνη, κάνοντας την εξής ανάρτηση στο Facebook. «Σήμερα η Ελλάδα έγινε λίγο πιο μικρή… RIP», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ σε μια μαύρη εικόνα που κοινοποίησε έγραψε τη φράση «The King is Dead» (ο βασιλιάς είναι νεκρός).

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDurexGreece%2Fposts%2F5176623942403011&show_text=true&width=500

Επίσης η εταιρεία προφυλακτικών Duo αποχαιρέτισε τον Κώστα Γκουσγκούνη χαρακτηρίζοντάς τον «άνθρωπο με μεγάλη ιστορία» και το μήνυμα «θα τον θυμόμαστε πάντα “όρθιο”». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDUOGreece%2Fposts%2F4970605479714623&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA