Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι έρευνες των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για την Μαλένα και την Ιριδα συνεχίζονται ενώ με την υπόθεση της Τζωρτζίνας έχει ασχοληθεί ο Σωτήρης Μπουζιάνης που μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές. Το πόρισμα Μπουζιάνη έχει βαρύνουσα σημασία αφού είναι ο κρατικός λειτουργός που θα αποφανθεί για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου. Την ίδια στιγμή, παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε το παιδί με κεταμίνη

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κενά κι αναπάντητα ερωτήματα φέρνουν ανατροπή - Τι υποστηρίζει η πλευρά Πισπιρίγκου

Η Τζωρτζίνα εξέπνευσε τον Ιανουάριο του 2022 στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και έκτοτε άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου με τις αποκαλύψεις για τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα να διαδέχονται η μία την άλλη. Ομως η περιπέτεια της υγείας του μεγάλου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2021, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 6 μηνών Ιριδας. Τότε ήταν που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδανειο όπου είχε μεταφερθεί από τη μητέρα της που ισχυριζόταν ότι έτρεμε και είχε υποστεί ανακοπή που την άφησε τετραπληγική. 

Σύμφωνα με μαρτυρία ατόμου της οικογένειας Δασκαλάκη στον ΑΝΤ1, μετά από δύο θανάτους παιδιών και ενώ είχε αντικρίσει τετραπληγικό το παιδί τους να δίνει μάχη στη ΜΕΘ, η Ρούλα έλεγε στον Μάνο: «είδες, ούτε ο Θεός δεν το θέλει να χωρίσουμε γιατί κάθε φορά που τσακωνόμαστε, λες και παίρνει ένα παιδί». Λέει χαρακτηριστικά ο μάρτυρας: «Οταν το παιδί μπήκε στο Καραμανδάνειο και έπαθε την ανακοπή, τότε η Ρούλα έλεγε “είδες, ούτε ο Θεός δεν το θέλει να χωρίσουμε γιατί κάθε φορά που τσακωνόμαστε, λες και παίρνει ένα παιδί”. Πάντα πίστευε στα μάγια, στο μάτι, σε αυτά. Και επειδή 20 μέρες νωρίτερα μετά από τον μεγάλο τσακωμό που είχαν με τον Μάνο, έχασαν την Ιριδα, το απέδιδε εκεί. Σαν να ήταν μια τιμωρία, κάθε φορά που χώριζαν. Ετσι το εξηγούσε τότε: ότι αυτό που συνέβη ξαφνικά με την Τζωρτζίνα, φοβόταν ότι ήταν ένα σημάδι ακόμη! Τα πάντα ήταν γύρω από εκείνον. Τα σκέφτομαι όλα αυτά τώρα και νιώθω θυμό!». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA