Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικά είναι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έρχονται από τη Μονεμβασιά λίγα μόλις λεπτά μετά το τροχαίο και το μακελειό που ακολούθησε. Οι εικόνες που φαίνονται στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή Live News στο MEGA έχουν υποστεί επεξεργασία, καθώς είναι αρκετά σκληρές και αποτυπώνουν την αγριότητα με την οποία κινήθηκε ο δράστης της δολοφονίας των δύο ατόμων. 

Διαβάστε ακόμηΜονεμβασιά: Τα δραματικά λεπτά στο τροχαίο με δύο νεκρούς - Τι περιγράφουν οι αστυνομικοί

Τα θύματα κείτονται στην άσφαλτο. Ήταν λίγο πριν τις 22:00 του Σάββατου, όταν ο 52χρονος - αφού χτύπησε το μηχανάκι με τους δυο αναβάτες - όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, πρώτα έσυρε τον οδηγό, 200 με 300 μέτρα. Λίγα λεπτά μετά, το λευκό Fiat θα κάνει αναστροφή και θα γυρίσει πίσω να τον αποτελειώσει και τον 77χρονο τραγουδιστή που κειτόταν ζωντανός στην άσφαλτο έχοντας χτυπήσει.

Θα περάσει από πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μπροστά στα μάτια του αδερφού θα τον πατήσει και θα τον σύρει μέχρι την άλλη άκρη του δρόμου. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τα ματωμένα ίχνη από τα λάστιχα στην άσφαλτο, τα κομμάτια από το σπασμένο μηχανάκι και η εικόνα του αυτοκίνητου του δράστη, δεν μπορούν να αποτυπώσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA