Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη παραμένει η Καβάλα από τη γυναικοκτονία της 43χρονης φαρμακοποιού από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της. Ο ίδιος, απολογείται στις δικαστικές αρχές, την ώρα που στη δημοσιότητα βγαίνουν σοκαριστικά στοιχεία για το βίαιο παρελθόν του, ενώ συγκλονίζουν και οι μαρτυρίες για το φρικτό περιστατικό. 

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Κυανόκρανος με πολεμική εκπαίδευση ο δολοφόνος της Αϊντας - Οι άλλες δύο απόπειρες στραγγαλισμού

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ουτο κ. Χρήστος περιέγραψε το τετ α τετ που είχε με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 43χρονης φαρμακοποιού. «Δεν την είδα την Αΐντα, είδα αυτόν που ήταν αγριεμένος», δήλωσε για τον 55χρονο που ήταν σε κατάσταση αμόκ και τον έδιωξε, ενώ στη συνέχεια κατέβασε τα στόρια.  Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο κ. Χρήστος σκούπιζε τα δάκρυά του όσο μιλούσε για το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα. Ήταν έξω από το φαρμακείο την ώρα που ο 55χρονος σκότωνε τη 43χρονη, αλλά δεν το ήξερε. Ίσως να μπορούσε να κάνει κάτι, λέει, ξανά και ξανά.  «Ήρθα εδώ να πάρω τα φάρμακα και με έδιωξε (σ.σ. ο δράστης), μου έλεγε ''φύγε, φύγε, φύγε'', ήταν άγριος».

Το βίαιο παρελθόν του συζυγοκτόνου

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού και μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, είχε συλληφθεί το 2002 ύστερα από καταγγελία πρώην φίλης του η οποία είχε ζητήσει την ποινική του δίωξη μετά από ξυλοδαρμό. Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος την είχε ακολουθήσει με την μοτοσικλέτα του από το σπίτι της στην Αθήνα.

Όταν η κοπέλα σταμάτησε σε ένα φανάρι κατά τη διαδρομή της, εκείνος προσπάθησε βίαια να τη βγάλει έξω από το αυτοκίνητο. «Λίγο αργότερα όταν πάρκαρε για να επισκεφθεί μια φίλη της την πλησίασε και την χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά της. Όταν αυτή φώναξε βοήθεια ο κατηγορούμενος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί βρίζοντάς την» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί τότε εις βάρος του. Μάλιστα ο κατηγορούμενος όταν βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα όταν αντιμέτωπος με την κατηγορία του ξυλοδαρμού προσπάθησε να δραπετεύσει εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι υπήρχε αρκετός κόσμος, αλλά συνελήφθη από τον φρουρό.

Από τη μαραθώνια απολογία στον ανακριτή στη φυλακή

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος και σύζυγος της άτυχης φαρμακοποιού, έφτασε στα δικαστήρια της Καβάλας και με ταχύτητα μπήκε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου. Ο δράστης οδηγήθηκε στη συνέχεια στο γραφείο του ανακριτή, παρουσία και εισαγγελέα για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυναικοκτόνος, αφού ομολόγησε το έγκλημα, υποστήριξε το σενάριο που είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή «θόλωσε» όταν η Αιντα του ανακοίνωσε ότι θα τον χωρίσει και εκείνος φοβήθηκε ότι δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του. Αρκετές ώρες αργότερα, ωστόσο, ο 55χρονος αναχώρησε από το γραφείο του ανακριτή έχοντας κριθεί προφυλακιστέος και οδηγήθηκε εκ νέου στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA