Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 14η ανακρίτρια ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ καταγγέλλεται για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015 ηλικίας τότε από 5 έως 13 ετών.

Στον ήδη καταδικασμένο σε πρώτο βαθμό για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού αποδίδονται δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος:

  • α) γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και
  • β) Κατάχρηση ανηλίκων καθώς πρόκειται για κοριτσάκια που οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν να τα προσέχει.

Οι πράξεις αυτές, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκαν σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας όπου παραθέριζε ο 62χρονος καθώς και τα ανήλικα κορίτσια, εις βάρος των οποίων φέρεται να ασέλγησε. Από το ένα μάλιστα ο ιδιοκτήτης του τον εκδίωξε, όπως ο ίδιος κατέθεσε, όταν αντιλήφθηκε τη νοσηρή του δράση. Ο μουσικός πρόκειται να δικαστεί από το ΜΟΕ για την υπόθεση της αποπλάνησης ενός 6χρονου κοριτσιού, κατά το χρονικό διάστημα από το 2011 έως τον Μάιο του 2013. Η δίκη του σε δεύτερο βαθμό επρόκειτο να ξεκινήσει χθες, Τρίτη, αλλά διεκόπη λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισής του.

Σοκάρουν οι καταγγελίες 

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως περιγράφεται μια συνεχής δράση του κατηγορουμένου, που μόλις έβρισκε ευκαιρία κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια. «Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ ο Γ. και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο "για το κατούρημα στη θάλασσα", βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω τον λόγο, καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Υστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω».

Η καταγγέλλουσα περιγράφει ότι την επόμενη χρονιά εντόπισε τον ντράμερ και πάλι στην παραλία, υποστηρίζοντας ότι τον έβλεπε «να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν "να παίζει" μαζί τους». «Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα», σημειώνει.

Σε μια δεύτερη καταγγελία ο ντράμερ εμφανίζεται να χρησιμοποιεί ένα παιχνίδι στον υπολογιστή για να προσελκύσει τα κορίτσια στο σπίτι του. «Εκείνο το καλοκαίρι φιλοξενούσα και την φίλη μου, η οποία έμενε τότε στο εξωτερικό και ερχόταν και έμενε μαζί μας κάθε καλοκαίρι. Μας πρότεινε να παίξουμε στον υπολογιστή το ηλεκτρονικό παιχνίδι, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο χαρακτήρας (…) πολύ δημοφιλής στα κορίτσια της ηλικίας μου. Τα κορίτσια κοιτούσαν την οθόνη του υπολογιστή και αυτός βρήκε την ευκαιρία να βάλει το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου και άρχισε να τρίβει τα δάχτυλά του στο αιδοίο μου, ανάμεσα στα πόδια μου. Προσπάθησα να σηκωθώ εκείνη τη στιγμή αλλά με έπιασε από τα μπράτσα και με τράβηξε πάνω στο μόριό του και συνέχισε να με χαϊδεύει και να τρίβει σε εκείνο το σημείο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA