Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερωτήματα εξακολουθούν να υπάρχουν για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ερωτήματα που αυξάνονται μετά την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο, το οποίο είχε ληφθεί πριν από τον θάνατό της, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να διαψεύδει τα πάντα. 

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, αλλά και το φιαλίδιο με το αίμα της μικρής Τζωρτζίνας, μίλησε στο MEGA o αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το υπουργείο Υγείας έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για τον διοικητή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο σχετικά με το φιαλίδιο. 

Τόσο ο διοικητής όσο και άλλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από ένα χρόνο το φιαλίδιο, δηλώσεις που οδήγησαν και στην ΕΔΕ.  Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν ξανά και ξανά τα παιδιά. Το φιαλίδιο της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκε… τυχαία, όταν ένας γιατρός πήγε να καθαρίσει το ψυγείο. 

Το φιαλίδιο με το αίμα του 9χρονου κοριτσιού έχει πλέον σταλεί σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης προς διερεύνηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης της Πάτρας. 

Πάντως, ενοχλημένη εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον εντοπισμό ενός φιαλιδίου με αίμα της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο της Πάτρας. Με δήλωση που έκανε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, αφήνει ξανά αιχμές για τους γιατρούς, λέγοντας: «Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν, κάπου, πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα. Είναι δυνατόν; Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν. Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;», λέει φανερώνοντας πανικό για το συγκεκριμένο εύρημα.

Μάλιστα, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, εκφράζει αμφιβολίες για το αν όντως πρόκειται για αίμα του παιδιού της αυτό που βρέθηκε. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θα ζητήσουμε εξέταση DNA για το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο ψυγείο».

Αίτημα αποφυλάκισης θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ανέφερε πως τις επόμενες 20 ημέρες αναμένεται να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης από την Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που, όπως λέει, δείχνει ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκθέσεων των τεχνικών συμβούλων της.

Ανοίγει ο δρόμος για εκταφή της σορού της Μαλένας

Ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης αναφέρθηκε στους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Μαλένας και στο ενδεχόμενο να υπάρξει ανάγκη για εκταφή. «Είναι πρόταση από τον κ. Μπουζιάνη να γίνει η εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας για να γίνει λήψη τριχών και να δούμε εάν στο παρελθόν εχορηγείτο στην Τζωρτζίνα ξανά και ξανά κάποια ουσία», σημείωσε ο ιατριδικαστής, συμπληρώνοντας πως «σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας, θεωρώ προς την σωστή κατεύθυνση να υπάρξει τοξικολογική εξέταση.

Για μένα το σενάριο της χορήγησης κάποιας ουσίας είναι το πιθανότερο και αν προκύψουν στοιχεία, πιθανώς να υπάρξει ανάγκη για εκταφή και της Μαλένας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA