Μενού
  • Α-
  • Α+

Έντονη είναι η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα στην εισαγγελική πρόταση των 65 σελίδων, που απαλλάσσει τον κατηγορούμενο από την κατηγορία του βιασμού που η ίδια κατήγγειλε ότι υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Βόμβα» Λιάγκα για 6 νέες διώξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα με την υπεράσπισή της ετοιμάζουν υπόμνημα με το οποίο θα ζητήσουν επανεξέταση της ετυμηγορίας ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα από τρίχες που έστειλε η 24χρονη, προκειμένου να αποδειχθεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία πριν τον καταγγελλόμενο ως βιασμό της. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας, αναφέρθηκε στην πρόταση του εισαγγελέα, λέγοντας: «Υπάρχουν στοιχεία ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μία δικαστική λειτουργός έχει την πρότασή της. Περιμένετε να βγει το βούλευμα και συζητάμε. Εχουμε αντίθετη άποψη με την πρόταση της εισαγγελέως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Στο ερώτημα, μάλιστα, για το πώς νιώθει η Γεωργία Μπίκα, ο συνήγορος υπεράσπισής της ανέφερε: «Η κοπέλα δεν είναι στα καλύτερά της, όμως υποστηρίζεται από δημόσιο γιατρό». Η 24χρονη πρόσφατα είχε μιλήσει στο Zougla και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και είχε δηλώσει για την πρόταση του εισαγγελέα: «Βιάστηκα για δεύτερη φορά».

Γεωργία Μπίκα: «Αισθάνομαι αδικημένη και πληγωμένη»

«Αισθάνομαι αδικημένη, πληγωμένη. Τα συναισθήματά λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου με την αλήθεια μου, βγαίνει μια πρόταση που δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου και την ηθική μου. Πώς γίνεται ένα συμβάν να είναι εσκεμμένο από τη στιγμή που αφού γίνει, γίνεται άμεσα καταγγελία; Εγώ ήμουν μόνη μου. Εγώ πάω πάντα με την ηθική, την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη λογική μου και δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος επειδή… Εγώ από τα 14 μου δουλεύω, δεν ήθελα να επιβαρύνω την οικογένειά μου. Ζω μόνη μου, έτσι έχω μεγαλώσει, να είμαι ανεξάρτητη» δήλωσε η Γεωργία Μπίκα και περιέγραψε ξανά κάποια από όσα ισχυρίζεται ότι έζησε εκείνο το βράδυ: 

«Ανοίγει το ασανσέρ και έξω από αυτό ήταν τρία άτομα. Ήμουν πάρα πολύ ζαλισμένη και με όση δύναμη είχα τους έλεγα ότι έχω δωμάτιο και το ψάχνω γιατί επέμεναν να κοιμηθώ στο δωμάτιό τους. Ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει. Εκείνοι με οδηγούσαν κάπου που ήθελαν, ανοίγουν με την κάρτα τους ένα δωμάτιο και εκεί έσβησαν όλα. Αυτός ο υπάλληλος που λένε δεν ήρθε ποτέ πάνω, δεν είχα καμία συνομιλία μαζί του. Δεν επέστρεψα ποτέ στη σουίτα. Το πρωί που ξύπνησα, φόραγα το φόρεμά μου από τη μέση και πάνω και το εσώρουχό μου ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Έχω πάθει ένα σοκ γιατί βλέπω κάτω και πεταμένα αντρικά ρούχα και δεν μπορούσα να θυμηθώ τίποτα. Άρχισα να φωνάζω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Γεωργία Μπίκα ανέφερε: «Όλο αυτόν τον καιρό δεν έχω βάλει φόρεμα, βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι μια γυναίκα γιατί φοβάμαι. Βλέπω βίντεο από παλιά στο κινητό μου που ήμουν χαρούμενη και γελούσα. Έχω ξεχάσει πως ήμουν. Ψάχνω βίντεο για να ακούσω το γέλιο μου, να δω πως ήμουν χαρούμενη».

Εισαγγελέας κατά Μπίκα: Δεν υπήρχε βιασμός - Οι μώλωπες από τροχαίο 

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας με πρότασή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απορρίπτει κάθε λεγόμενο της Γεωργίας Μπίκα. Μάλιστα, μιλά για για πλασματική ιστορία σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Κατά την εισαγγελική λειτουργό, δεν υπήρξε βιασμός ούτε προκύπτει η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Επιπλέον, ζητά την αθώωση του 27χρονου που κατηγορούνταν για την σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής γυναίκας ενώ καλεί την Γεωργία Μπίκα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα. Πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 1.500 ευρώ για το παράβολο των δικαστηρίων και όλα τα έξοδα για τη δικογραφία, πέραν της αμοιβής του δικηγόρου.

Στις 65 σελίδες της εισαγγελικής πρότασης - καταπέλτη, αναφέρεται πως ακόμη και οι μώλωπες στα πόδια της 24χρονης είχαν προκληθεί από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε τη μέρα της καταγγελίας και όχι από τον καταγγελλόμενο βιασμό.

Τι έδειξε το DNA

Οι εξετάσεις DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης καταρρίπτουν επίσης τον ισχυρισμό της Γεωργίας Μπίκα ότι το μοιραίο βράδυ είχε περίοδο. «Έπλασε μια ιστορία με θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη», συνεχίζει η εισαγγελέας, τονίζοντας πως στην υπόθεση αυτή η 5η ανακρίτρια δεχόταν καθημερινά και έναν νέο μάρτυρα που ήθελε να καταθέσει, ο οποίος δεν υπήρχε εξαρχής στη λίστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA