Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο γιατρός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρος Γιάνναρος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη τα τελευταία 24ωρα στην υπόθεση των νεκρών παιδιών της Πάτρας, όταν ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του «φωτογράφισε» άτομο που έδρασε ως εντολέας του Μάνου Δασκαλάκη, για να αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμη: Γεωργία Μπίκα για την εισαγγελική πρόταση: «Ψάχνω βίντεο για να ακούσω το γέλιο μου, να δω πώς ήμουν χαρούμενη»

Αμέσως μετά, το όνομα του κ. Γιάνναρου βρέθηκε στην επικαιρότητα, όταν από πολλές σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέρθηκε ότι εκείνος ήταν ο γνωστός γιατρός και πρώην στέλεχος νοσοκομείου που προσέγγισε τον Αλέξη Κούγια. Το μεσημέρι της Τρίτης, ο ίδιος ο κ. Γιάνναρος απάντησε στον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του και στις πληροφορίες ότι ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να πληρώσει και την αμοιβή του κ. Κούγια,

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο κ. Γιάνναρος δεν έκρυψε την ενόχλησή του που ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να δεχθεί, όπως είπε, διασυρμό στα social media.

«Χρησιμοποιούν ακόμη και το νεκρό παιδί μου»

«Με πιάνει στο στόμα του ο κάθε πικραμένος και χρησιμοποιεί ακόμα και το όνομα του νεκρού παιδιού μου στο Twitter. Αυτό νομίζω σταματά να είναι αστείο. Είναι μια ειδεχθής πράξη σε βάρος ενός πατέρας που δεν έχει σταματήσει να θρηνεί», τόνισε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, λίγο αργότερα, και ο γνωστός ποινικολόγος, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Θεόδωρου Γιάνναρου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως «...δεν ήταν ο κ. Γιάνναρος ο διοικητής που μου τηλεφώνησε για να αναλάβω την Πισπιρίγκου». Ο κ. Κούγιας δήλωσε, μάλιστα, ότι συνομίλησε με τον κ. Γιάνναρο, ο οποίος του μετέφερε τα σχόλια που γίνονταν εις βάρος του στα social media για την υπόθεση, γι’ αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, όπως είπε.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το ποιος ήταν ο διοικητής νοσοκομείου που τον προσέγγισε, κάνοντάς του πρόταση να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης κατηγορουμένης, ο κ. Κούγιας τόνισε πως «δυστυχώς, έχω δεσμευτεί να μην πω όνομα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA