Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιοκτήτρια καταστήματος με ρούχα μαχαίρωσε με φαλτσέτα ένας 15χρονος στο Μενίδι και τώρα οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες, προκειμένου να βρουν τους ανήλικους δράστες - πιθανότατα Ρομά - που μπήκαν για να ληστέψουν το μαγαζί της στο Μενίδι. Η γυναίκα με καταγωγή από την Κίνα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο στήθος. 

Διαβάστε ακόμηΣτηβ Μιλάτος: Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η Αγγλίδα τουρίστρια για τον βιασμό στη Ρόδο

Το αιματηρό περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 18:00, όταν δύο ανήλικοι Ρομά εισέβαλαν στο κατάστημα που διατηρεί με ρούχα και αξεσουάρ επί της οδού Φιλαδελφείας 17 στο Μενίδι, για να τη ληστέψουν. Η γυναίκα φέρεται να αντιστάθηκε και να επιχείρησε να τους διώξει από το κατάστημά της. Τότε ο ένας από τους δράστες έβγαλε μια φαλτσέτα και την τραυμάτισε στο στήθος.

Η Κινέζα που έπεσε θύμα της επίθεσης, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μιλούσε κανονικά – αν και υπήρξε πρόβλημα συνεννόησης καθώς ούτε η ίδια, ούτε ο σύζυγός της μιλούν ελληνικά – ωστόσο στη συνέχεια η κατάστασή της χειροτέρεψε. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έχει χάσει πολύ αίμα και η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA