ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/05/2022 15:37

Λάρισα: Ασθενής ΜΕΘ κλείστηκε μια ώρα στο ασανσέρ - «Θύμα» και ο διοικητής του νοσοκομείου

Ο άτυχος ασθενής, ευτυχώς δεν διέτρεξε μεγαλύτερο κίνδυνο, και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του, ενώ νωρίτερα σε άλλο ασανσέρ κλείστηκε και ο διοικητής του Νοσοκομείου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Λάρισα: Ασθενής ΜΕΘ κλείστηκε μια ώρα στο ασανσέρ - «Θύμα» και ο διοικητής του νοσοκομείου
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Αλλο ένα τραγελαφικό περιστατικό που αφορά στα νοσοκομεία της χώρας, έλαβε χώρα στη Λάρισα. Σε νοσοκομείο της θεσσαλικής πρωτεύουσας, ασθενής αναγκάστηκε να παραμείνει για μία ώρα μέσα στον θάλαμο του ανελκυστήρα, καθώς έμεινε το ασανσέρ!

Ο άτυχος ασθενής, ευτυχώς δεν διέτρεξε μεγαλύτερο κίνδυνο, και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, ενώ λίγο νωρίτερα σε άλλο ασανσέρ κλείστηκε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης!

Τα χθεσινά (27/5) περιστατικά αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον διοικητή να καλεί τη συνεργαζόμενη εταιρεία για τη συντήρηση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση των ανελκυστήρων, ενώ έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του νοσοκομείου να ελέγξουν εξονυχιστικά τη σύμβαση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΛΑΡΙΣΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ