Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 3 στην Ελληνική Αστυνομία όταν ένας ημίγυμνος άντρας, κρατώντας μια καραμπίνα, εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη και απειλούσε θέρους και δαίμονες. 

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας η οποία αφού απομάκρυνες τους πολίτες, προσπάθησε να έρθει σε μια συνεννόηση με τον άγνωστο άντρα ο οποίος έδειχνε εκτός εαυτού! Διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και η ειδική μονάδα της ΕΚΑΜ έχει καταφθάσει στο Σύνταγμα, προκειμένου να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί ενώ όπως ήταν φυσικό οι Εύζωνες απομακρύνθηκαν από το μνημείο.

Οι περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς οι οποίοι τους συμβούλευαν να απομακρυνθούν από το σημείο καθώς κανείς δεν γνώριζε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Ο άντρας με την καραμπίνα έτρεχε πάνω κάτω, με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν από απόσταση, φορώντας αλεξίσφαιρα και κρατώντας ψηλά τις ασπίδες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άγνωστος άντρας δεν ήρθε σε καμία επαφή με τους αστυνομικούς, δεν τους μίλησε και δεν εξέφρασε κάποιο αίτημα. Το μόνο που έκανε ήταν να τρέχει και να φωνάζει διάφορα ακατάληπτα!

Από τους ασυρμάτους το Κέντρο έδινε σαφείς οδηγίες στους αστυνομικούς, να μην τον πλησιάσουν, πριν φθάσουν οι διαπραγματευτές, να προστατεύονται από τις ασπίδες και ότι προέχει η ασφάλεια τους, καθώς και η ασφάλεια τρίτων. Τους καλούσε δε να εκκενώσουν την περιοχή από περαστικούς και αυτοκίνητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA