Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του γυμναστή, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη. Αν και θεωρήθηκε πως πρόκειται για αυτοκτονία, την υπόθεση ανέβαλε το τμήμα Ανθρωποκτονιών ενώ έχει διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο γνωστός γυμναστής που αυτοκτόνησε - Η γυναίκα που του άρπαξε την περιουσία

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς όπως προκύπτει τίθεται θέμα ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του, σύμφωνα με το grtimes.gr

Θεσσαλονίκη: Θύμα γυναίκας ο γυμναστής; 

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr ο γυμναστής είχε πέσει θύμα μίας γυναίκας, την οποία γνώριζε από τα σχολικά του χρόνια, και η οποία του ζήτησε βοήθεια για να ξεμπλέξει από επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες βίωνε. Η εν λόγω γυναίκα κατοικεί στην Άσσηρο, σύμφωνα με όσα έχει γράψει ο αυτόχειρας, και κατάφερε να του αποσπάσει, σταδιακά, ολόκληρη την περιουσία αξίας 400.000 ευρώ, αρχίζοντας με μετρητά της τάξης των 90.000 ευρώ.

Η γυναίκα φαίνεται ότι παράτησε τον γυμναστή όταν ο τελευταίος δεν είχε άλλα χρήματα να της δώσει. Μάλιστα ο γυμναστής είχε προειδοποιήσει την ίδια ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική καταστροφή, αλλά όχι και τον χωρισμό από την άλλοτε συμμαθήτριά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αυτόχειρας κάνει λόγο, μεταξύ άλλων στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, ενώ καταγγέλλει τις πρακτικές του συζύγου της γυναίκας και ενός γνωστού πολιτικού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA