Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή ασκήθηκε στον 22χρονο γνωστό τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι καθώς κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του ένα 9άρι πιστόλι τύπου Glock. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ συνελήφθη στη συμβολή των οδών Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι το απόγευμα της Τρίτης, με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες και να τον οδηγούν στο τμήμα όπου κρατήθηκε όλη νύχτα. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Ο νεαρός τράπερ ισχυρίστηκε ότι είχε το όπλο πάνω του γιατί πήγαινε για να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ, ωστόσο, δεν έπεισε με τις «εξηγήσεις» του κι έτσι οι αστυνομικοί τον «έδεσαν» πισθάγκωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader το όπλο είχε γεμιστήρα και μάλιστα ήταν και οπλισμένο.

Ποιος είναι ο οπλοφόρος νεαρός

Πρόκειται για 22χρονο Ελληνα τράπερ, ο οποίος έχει εκατομμύρια views στο YouTube, και πρόσφατα κυκλοφόρησε μία από τις επιτυχίες του καλοκαιριού, που «σαρώνει» στο Youtube και το TikTok.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA