Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Θεσσαλονίκη την υπόθεση θανάτου του γυμναστή Γ.Π. στη Θεσσαλονίκη. Τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ο ρόλος μιας γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό. Φίλος του ισχυρίστηκε πως ο 50χρονος ήταν ερωτευμένος με την συγκεκριμένη γυναίκα, πως του απέσπασε 400.000 ευρώ από εφαρμογή κρυπτονομισμάτων και θεωρεί πως κάποιος τη βοήθησε. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Οδύνη για τον αυτόχειρα γυμναστή - Μηνύματα και κεριά έξω από το γυμναστήριό του

«Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα, ήταν πολύ άνετος οικονομικά. Το πώς είχε βγάλει τα 90.000; Είχε πουλήσει το αυτοκίνητό του, είχε ρευστοποιήσει κάποια χρήματα. Επικοινώνησε μαζί μου και του είπα πως θα μπορούσαμε μέσω της εφαρμογής κρυπτονομισμάτων να επενδύσουμε τα 90.000 ευρώ, κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε. Μέσα σε πέντε μήνες αυτό το ποσό έφτασε 400.000 ευρώ» είπε ο φίλος του γυμναστή στον ALPHA. 

«Η συμμαθήτριά του είχε πάει στο γυμναστήριο, τον προσέγγισε και δημιουργήθηκε μία ερωτική σχέση μεταξύ τους. Τον ήξερε, ήταν συμμαθητές. Αυτή παντρεμένη με παιδιά, χωρισμένος με παιδιά αυτός. Αυτή ζούσε σε μία καταπιεστική κατάσταση με τον σύζυγό της και ήθελε να χωρίσει. Και έψαχναν τρόπους και ο συγχωρεμένος την είχε εμπιστευτεί και τις έδωσε τους κωδικούς από την εφαρμογή που είχε μέσα τα κρυπτονομίσματα 400.000 ευρώ. Αυτή εξαργύρωσε ένα ποσό, συνέχισε να έχει επαφή μαζί του αλλά σιγά – σιγά αποστασιοποιήθηκε. Αρχισε να αποτραβιέται και στο τέλος εξαφανίστηκε τελείως», ισχυρίστηκε ο φίλος του γυμναστή. 

«Δεν τον ένοιαζαν τα λεφτά ήταν η ερωτική απογοήτευση. Ηταν πάρα πολύ ερωτευμένος. Αυτή του πούλησε έρωτα, ήταν ψεύτικο όλο αυτό, πήρε το ποσό και εξαφανίστηκε. Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Πώς μπορεί αυτή η κοπέλα που δεν ήξερε καν την εφαρμογή για τα κρυπτονομίσματα να εξαργυρώσει τα κρυπτονομίσματα και να τα εισπράξει μέσω λογαριασμών; Κάποιος τη βοήθησε. Εγώ ο ίδιος που ξέρω την εφαρμογή δεν ξέρω να κάνω αυτό το πράγμα. Της είχε δώσει τους κωδικούς για να της δείξει ότι “κοίταξε μωρό μου έχουμε αυτό το ποσό είναι τεράστιο εμπιστεύσουμε με”. Για να νιώσει πως έχει ένα μαξιλαράκι πως μπορεί κάπου να στηριχτεί» ανέφερε ο φίλος του γυμναστή. 

Στο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε, ο γυμναστής φέρεται να έκανε λόγο για «δασκαλεμένα κορίτσια» που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς αλλά και διάφορα κυκλώματα. Μάλιστα φέρεται να έγραψε και για μαθήματα συμπεριφοράς που έκανε η πρώην σύντροφός του στην μόλις 17 ετών κόρη της.

«Ηταν ερωτευμένος μαζί της»

«Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Χθες έμαθα για εκείνον, το όνομά του. Το μόνο που γνωρίζω μετά από συζήτηση με την πρώην σύζυγό μου είναι ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εγώ κάνω μία πολύ απλή αγροτική ζωή. Διατηρώ μία επιχείρηση. Είμαστε άνθρωποι που παλεύουμε για την επιβίωση. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω. Η κόρη μου είχε προσπαθήσει να πάρει την 24χρονη φίλη της εκείνο το βράδυ και να φύγουν από εκείνο το πάρτι. Τελικά έφυγε μόνη της. Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της. Εκείνη δεν γνώριζε κανέναν από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Πήγε γιατί της το ζήτησε η φίλη της» είπε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας στον ALPHA. 

«Όπως έχετε πάει όλοι σε ένα πάρτι, έτσι πήγε και εκείνη. Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι είχε εμμονή με την πρώην γυναίκα μου. Της έστελνε και μηνύματα με απειλές, της έλεγε “εγώ θα σου κάνω το κακό”», συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA