Μενού
  • Α-
  • Α+

Συμβασιούχος της ΕΡΤ ήταν ο εισβολέας του ραδιομεγάρου της Λεωφόρου Μεσογείων, ο οποίος αιφνιδίασε τον φρουρό στην πόρτα κι αφού έσπασε τη μπάρα της εισόδου του πάρκινγκ, έφτασε μέχρι τον προαύλιο χώρο και κατέβηκε από το αμάξι του κραδαίνοντας ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ «δεν λειτουργούσε σε πλήρη συνείδηση των πράξεών του» κατά πληροφορίες έφτασε μέχρι το χώρο υποδοχής εντός του κτηρίου, ενώ κατ' άλλες μπήκε για τα... καλά στο κτήριο, φτάνοντας μέχρι και τον πρώτο όροφο.

«Στόχος» του φέρεται να ήταν το λογιστήριο της ΕΡΤ καθώς, φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές από προηγούμενη συνεργασία που είχε με την ελληνική ραδιοφωνία τηλεόραση και συγκεκριμένα με την πλατφόρμα του ERTFLIX.

Τελικά, ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από τους security του ραδιομεγάρου, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά της Αμεσης Δράσης και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, όπου και του πέρασαν χειροπέδες. Ο άνδρας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, ωστόσο, η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, κάτι που σημαίνει ότι δεν προτίθεται να υποβάλλει μήνυση στον πρώην συνεργάτη της.  

https://streamable.com/9n5g8z

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ: Αίσιο τέλος για το ατυχές περιστατικό

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν της Παρασκευής, αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA