Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες πως ο αγνοούμενος Θύμιος Μπουγάς είναι ζωντανός και βρίσκεται στην Κρήτη! Ένας κάτοικος της Ιεράπετρας είδε κάποιον που μοιάζει στον αγνοούμενο νεαρό να κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης και προσπάθησε να τον τραβήξει φωτογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ο Θύμιος ή όχι.

Η φωτογραφία αυτή στάλθηκε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την είδε και ο ανιψιός του Θύμιου ο οποίος τόνισε πως: «πιστεύω πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο θείος μου. Το περπάτημα του μου μοιάζει. Το ίδιο και η στάση του σώματος»! Παράλληλα, όπως τόνισε ο ανιψιός του αγνοούμενου φαίνεται πως το πουκάμισο που φοράει είναι κλειστό μέχρι ψηλά τον λαιμό κάτι που έκανε ο Θύμιος Μπουγάς προκειμένου να κρύβει το τραύμα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε πως όλοι οι περαστικοί από το σημείο επειδή είναι ανοιχτό μέρος και δεν υπήρχε συνωστισμός είχαν βγάλει τις προστατευτικές τους μάσκες, εκτός από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος φορούσε δυο μάσκες! Παράλληλα, ένας πολίτης που τον είδε να κινείται στη συγκεκριμένη περιοχή και τον έβλεπε για πολλές συνεχόμενες ημέρες κάποια στιγμή αποφάσισε και τον φώναξε με το όνομα του αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά ο άνθρωπος αυτός δεν εμφανίστηκε ξανά εκεί!

Μαρτυρίες, πάντως, κατοίκων της περιοχής που είδαν τις φωτογραφίες στην εκπομπή, επικοινώνησαν με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος δεν είναι ο Θύμιος αλλά είναι κάποιος που απλά του μοιάζει αλλά είναι άλλος.

Παράλληλα, ο ανιψιός του αγνοούμενου Θύμιου Μπουγά, Γεράσιμος, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για την προσπάθεια που κάνει η οικογένειά του για να τον εντοπίσει.

«Εύχομαι όποιος μας βλέπει, αν τον έχει δει κάποιος, να μην τον προσεγγίσει αλλά να καλέσει τις αρχές, επειδή μπορεί να τρομάξει. Θέλω κάποιος να γράψει την εκπομπή σας και να του την δείξει για να του πει ότι θέλω πολύ να γυρίσει πίσω. Μου έχει αδυναμία. Έστω να έχει μια επικοινωνία μαζί μας. Ανησυχούμε πολύ. Τον θέλουμε πίσω. Μπορώ να του προσφέρω και τώρα ότι χρειαστεί» τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA